reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Sylka Ty tez , no to dziewczynki 3 majmy za siebie kciuki a kiedy powinnas dostac okres? Wspolczuje Twojemu Kacperkowi taki maluski a juz choruje mala kruszynka. Albi ta pizamka jest naprawde urocza:tak:

reklama
To znowu bycie mogły być Styczniówki haha. Zartuje dziewczyny na pewno jest dobrze. Wbrew pozorom w ciaze nie jest tak łatwo zajsc takze wyluzowac sie i nie martwić.
Mnie tez sie bardzo ta piżamka podoba i pierdziele, ze wygląda na dziewczęca.;-)
Sylka powiem ci, ze to moze być wasza wina, ze Kacperek tak choruje nic go nie hartujesz. Na spacer sie bałas wychodzić bo zachoruje a tu szczpienia mają być, kpanie w tropikach, ubranka z kaloryferu zdjete i zakładane po kapieli bo marznie. Kurcze ja sie dowiedziałam ost od lekarza, ze do 20 C powinno byc w pokoju i nie ma co przesadzac bo ciągle bedzie chore. Ja wiem, ze moze KAcper sie drze bo mu zimno ale podrze sie przez tydzien i mu przejdzie bo sie przyzwyczai. Szkoda go bo jak uszy zaczną bolec to przerabane.

Albi-co nas nie zabije to nas wzmocni-swieta prawda. A Pawel jest 5 lat starszy ode mnie.
No to mamy trzy przyszle mamusie hihuhu- to teoretycznie na kiedy by wam wypadal termin? i jak byscie nadazyly pisac na dwa fronty: mamy styczniowe i ....?
A ja jak bylam mala to tez co chwile lapalam zapalenie ucha-ojj pamietam ten bol i ciagle wizyty na pogotowiu

a Dominika tez musi miec saune w lazience bo jak nie ma tropikow to wrzeszczy w nieboglosy. Kapie ja przewaznie w towarzystwie pawla i jemu kapie pot z czola taka sauna jest podczas kapieli. Ale na spacer chodzilysmy odkad miala 9 dni i nawet w minusowe temperatury i mrzawke zaliczalysmy

Moj najstarszy kochanek był starszy ode mnie o 12 lat ale ja wtedy miałam 20 lat a on 32 ależ to był powalony "zwiazek", destrukcyjny na maxa.

Jak pałąk gra to Dawid patrzy na swiatełka i wydaje z siebie guaa, ueaaaaaaa, alau, amae :D. Normalnie polewamy z Markiem. Stwierdziliśmy, ze jakbyśmy wczesniej wiedzieli jak on bedzie reagował na ten bujaczek to nawet 5 razy wiecej na niego byśmy wydali bo to coś pieknego parzec jak siega pozabawki wiszące i "spiewa" wraz z pałąkiem :-D

mi termin wypadl by na 6 grudnia hihihi mi sie tez tak wydawalo ze zajsc w ciaze to nie taka prosta sprawz tym bardziej ze o moja niunie staralismy sie 9 miesiecy a tymczasem po poronieniu zaszlam w poltora miesiaca pozniej i wydawalo mi sie ze tak szybko to nie mozliwe a jednak wiec tymbardziej teraz sie stresuje ale ufam mezowi skoro powiedzial ze nic to tego narazie sie trzymam zobaczymy za pare dni czy przyjdzie@ a tymczasem Dziuba i Sylka jest nas 3

Dobra Albi obiecuje ze juz nie bede sie dolowac i innych, mam nadzieje ze bedzie tak jak mowisz, nie bede o tym myslec, masz racje nie bedziemy w ciazy i tyle bynajmniej nie teraz, juz mi sie humor poprawil a to dzieki Wam jestescie kochane i dziekuje ze jestescie:tak:

reklama
no to sie pochwale: pierwsze lody przelamane
523.gif
Troszke bolalo ale nie przyznalam sie P. bo potem znowu przez miesiac by bal sie mnie dotknac w obawie ze zrobi mi krzywde
511.gif

teraz to juz mozna isc na calosc tzn nie taka calosc jak nasza swieta trojca poszla ( mam na mysli Mili, Dziube i Sylke
xx_ciezarowka.gif
)
A to moja platynka z irokezem na glowce:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry