reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

myszorka ja tez zdecyduje sie raczej na wkladke......troche to glupie ale nastawiam sie psychicznie!bede spokojna przez 3 lata bo na tyle planuje ja zalozyc.ponoc sie nic nie czuje to mam nadzieje ze szybko zapomne o niej:sorry2:a poza tym nie trzeba pamietac o godz i braniu tabsow i ze sie po nich przytyje czy nie i inne nieciekawe dolegliwosci:baffled:w sumie z tabl mozna zaryzykowac ale sie boje poza tym po Cerazette sie tyje laseczki bo gromadzi wode:dry:Mili 3mam kciuki zeby Natalka szybko wyzdrowiala i za ta @ nieszczesna ....Dziuba za Ciebie rowniez!!!Sylka a Ty jak tam???:sorry2:Dziuba im wiecej i czesciej sie chodzi tym mniej bola te nozki co nie???:laugh2:

reklama
mili moj gin mowil ze pelne trzy miechy pewnosci tylko kazal przyjsc tydz przed koncem trzeciego miesiaca i zobaczymy co dalej a orietujecie sie ile kosztuje taka wkladka

Heloł!:-D
My dzisiaj cały dzień po za domkiem......byłam u koleżanki, potem u teściów.potem z mężem na zakupach-kupiłam sobie 2 bluzeczki i na obiedzie w mieście:tak:

Salik świetne buty!
A my jeszcze będziemy jeździć w gondoli, bo moja chudzinka ma mnóstwo miejsca....same zobaczcie!
Zobacz załącznik 72444
Olisiek nauczył się krzyczeć!:baffled:Krzyknie a potem się śmieje w głos i tak w kółko!Już mnie głowa boli:dry::dry::dry:
Olisiek już od dawna się podnosi jak go za rączki wezmę, tzn jak za palce mnie złapie.Oli -Pudzian hehehheDSC01077.JPG
DSC01075.JPG:-D:-D:-D

Włoski mu sie z tyłu wytarły:-:)baffled:
A ja biorę tabletki anty Mercilon..zaczęłam 2 opakowanie i czuję się super i co najważniejsze to schudłam po nich nawet....czytałam na forum o nich i dziewczyny pisały, że się właśnie po nich chudnie........dla mnie bomba!:tak::-)
Co to ja jeszcze miałam napisać................????????????:confused::dry:

moj wiktor juz za duzo nie mial miejsca moze z jakies 5 cm hehe bo jakos mu sie uroslo :rofl2:, nie tylko Oliemu sie wloski wytarły moj mały wygląda tak samo z tylu na głowce jak Oli bo juz w dól ma troche wiecej tuszy :blink:

Aga 100% pewnosci zaden srodek anty nie daje.Ale jest skuteczna o ile jest prawidlowo zalozona.I mozna sie przytulac DO KONCA :-D

Esti to chwal sie takimi zdolnosciami!Olis nasza kruszynka spryciula jest straszna :tak: A wloskami nie ma co sie przejmowac...Przeciez wszystkim dzieciom sie wycieraja...

reklama
to chyba sie na to zdecyduje bo wydam majatek na tab. bede wiecznie plamic i nie bede mogla sie przytulac do konca, w przyszlym tyg. pojde do mojego lekarza z nim to przedyskutowac, powiedzcie mi jeszcze jedno ta wkladka to to samo co spirala ???

Do góry