reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

pandi po tabletkach czulam sie fatalnie bolala mnie glowa a po zastrzyku bardzo dobrze nic mi nie jest no i ten komfort psychiczny a zastrzyk nazywa sie chyba depoprowera czy jakos tak

reklama
powiem wam szczerze ze nienawidę @@@@@ i juz mnie cholera bierze ale poki co chyba nic innego mi nie zostało wkładeczke sobie zafunduje ale po zaboiegu jak wam napisałam czeka mnie nadrzerka usuniecie we wrzesniu

no dokladnie 40 zł opakowanie i jeszcze pamietaj zeby regularnie brac i..... na podpaski musimy wydawać juz nie moge a brzuch mi napieprza dzisiaj ????????????

gabrysia cos niespokojna .... na spacerku super a na mnie czeka fura prasowania wrrrr
jakos nie moge sie wyrobić

tak rzuca tyłeczkiem jakby chciała wyskoczyć z bujaczka

Anja ja chyba nie mam aż tak daleko, ja mieszkam na Zaspie a na uczelnie chodzę na Krzywoustego, to po drugiej stronie Jagiellońskiej... a może, w sumie nie wiem... ale lubię chodzić dużo wiec mi nie przeszkadza nawet że nogi bolą, zaraz idę do wanny wymoczyć to od razu będzie lepiej :)
a ja na razie zdecyduję sie na tabletki, już wykupilam Cerazette, tylko czekam wciąż na @

kupilam malej juz masc majerankowa i cherbatke rumiankowa bo z hippa na przeziebienie nie byla no ale mam nadzieje ze jej to pomoze. ja tez zdecydowalam sie na tabsy ale moze za pol roku zmienie na zastrzyk tylko czytalam gdzies ze jak sie zbliza ten 3 miesiac to trzeba byc ostroznym bo nie wiadomo w ktorym dniu przestanie dzialac ale nie wiem jak naprawde to jest, Helenka opisz cos wiecej o tym zastrzyku. Mam nadzieje ze nie kupilam tabletek i @ przyjdzie juz nie dlugo do mnie, Dziuba a Ty jak tam?

reklama
Do góry