Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mniam mniam, dzisiaj wcześniej urwałam się z praktyk;-).Tak mnie komary pogryzły:-(wszystko mnie swędzi, a jestem uczulona więc mam wielkie czerwone plamy i spuchnięte w dodatku.Lekarz mi przepisywał zawsze receptę na Elocom, ale w ciąży można stosować po uzgodnieniu z lekarzem ale ja się boje bo przenika do krwi i płodu.Lekarz mówił, że raz dziennie moge cieńką warstwę jak mam gdzie niegdzie ukąszenia, ale ja mam ich chyba ze 30.Może wy mi coś poradzicie na ukąszenia?Wapno piję ale nie bardzo pomaga..............
, boja to aż dwa polecone

. Aż do tego stopnia, że budziłam sie w nocy ,żeby sie podrapać

, a teraz zostały mi czerwone ślady na ciele. Powoli znikają, ale teściowa poradziła mi jedynie przetrzeć wacikiem nasączonym octem i przeszło jak ręką odjął. nic nie swędzi i nie jest szkodliwe bo ocet spirytusowy od razu paruje. Oczywiście nie jest to takie bezbolesne, bo w ukąszonym miejscu będzie troszkę szczypać, ale zaraz potem przestaje i szczypać i swędzieć.

i całą procedurę należy przeprowadzić od nowa i tak do skutku;-)