reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
kupiłam małemu uchwyty do butelki, zeby mu było łatwiej 3mac.
Dawidek (424).JPG

juz od jakiegoś czasu 3ma butelczyne a grzechotke jak mu pokarze albo gryzak to wyciągnie reke ja mu ja ja wsadzam tak zeby chwycił palcami i sie nią bawi albo wsadza do buzi i to ost uwielbia.
Zabawki wiszące na pałaku (szczególnie lwice) to ła łapie i oglada.

a moja to tylko lapie pieluche , swoj ulubiony kocyk i kochana kaczuche a innych zabawek nie chce, nie wiem moze sie boi bo to taka trzesidupcia jest. Dzisiaj mielismy gosci bo babka urodziny miala, byli tesciowie i wujek z zona i dziecmi i ta moja pipka jak ich widziala to ciagle ryczala, ktos sie na nia tylko popatrzyl to ona w ryk ciagle musialam ja nosic zeby nie plakala a jak poszli to od razu jej humorek wrocil, moj cycus maly a i tesciowa wypalila dzisiaj: mowi tak" jak ja mam ja a wzasy wziac jak ona taka rozdarta" popierwsze moglaby sie zapytac czy ja wogole dam po drugie ona nigdzie nie pojedzie bo jest za mala i umarlabym predzej bez niej a po trzecie wogole skad jej przyszedl taki pomysl do glowy, glupia baba, traktuje moja corke jak swoja wlasnosc:wściekła/y:

Teściowa se musi pogadac i tyle. trzeba było powiedzieć "a kto by Niunie dał mamie":rofl2: to by sie tesciówka wku...ła haha.
Dzieci instynktownie bedą łapac zabawki i sie nimi babić od 4 miesiąca ale można wcześniej je tego nauczyc wkładając ciagle cos do rąk.:blink:

ee tam- ja Dominisce 3 razy dziennie cos do raczki wkladam ale nie kuma ze to trzeba trzymac.
Mili- to babka z tesciowka zestresowaly ci dziecko heheheh
A nasza trojca- tzn Dominika, ja i kot wtulilismy sie w siebie i przespalismy apetyczne 3 godziny po poludniu- ale jestem wypoczeta:laugh2:
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moi tesciowie przylatuja juz w ten wtorek- prosze odmawiac zdrowaski za mnie zeby mnie nerwy nie ponosily jak tesciowa bedzie sypac zlotymi acz przestarzalymi radami jak wychowywac mala.
A teraz wesola wiadomosc- moi rodzice przylatuja w piatek!!!!

reklama
Uch, ładnie w nocy spała, wiec to może nic poważnego? :/ Po jedzeniu znowu zasnęła, ale strasznie się wierci i ja nie mogę zasnąć :/
Spóżnione wszystkiego naj dla Dominiki :-)

Do góry