Albi ja kupiłam to dziąsełko młodemu ale jeszcze myli go z moniem ale to kwestia czasu. normalnie mnie sie podoba ale ja dałam za niego 12 zeta
Esti ja mam do ciebie pytanko, pisałąś kiedyś o myciu wanienki, bo chociaż mężulo szoruje ją mydełkiem dla dzieci to i tak zostaje minimalny osad z mydełka i balneum. czy można stosować jakieś inne specyfiki?
teraz was doczytam ale najpierw napisze dlaczego mnie tak długo mnie było
po pierwsze o mało co nie zdechłam, znowu dopadła mnie gorączka 40 stopni i drgawki epileptyczne, juz mam tego dosyć, potem mężulo sprowadził do do mu niezłą giercę i biliśmy razem rekordy hihihi
a w między czasie ściągałam mleczusio dla Kacperka i biegałam po sklepach bo wymieniam sobie całą garderobę na wiosnę i lato. zakupiłam wiosenny płaszczyk, cudne buty

i torebkę, może nie dużo ale kasa rozchodzi sie w zastraszającym tempie hihihi ku zgrozie mężusia
ale przynajmniej teraz mam lepszy humor bo nawet nie mogę zjeśc tego co lubię a do niedawna moja figura pozostawiałam wiele do zyczenia a teraz przynajmniej mogę poszaleć po sklepach hihi
i szok w tamtym roku na święta Wielkanocy zakupiłam sobie cudną czerwona spódniczkę obcisłą z podwyższonym stanem, bardzo elegancką i wtedy ledwo się w nią mieściłam a wczoraj ją założyłam i co widzę, normalnie luzy hihi jestem szczęśliwa, ale może tak jeszcze z 5 kilo, ale brzuszek po cesarce taki maleńki jeszcze odtaje:-(
ale jazda