reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Salik bardzo dobrze, ze mu głoke przekrecała na bok, bo tak trzeba, nie dobrze jak dziecko wtula nose w podusie. Niedotlenia sie a to sie moze kiedyś źle skonczyć.

reklama
dla mojej Martyny chyba jeszcze za wcześnie na takie smoczki i gryzaczki, owszem ślini się i pcha piąstki do buzi, ale jeszcze nie płacze że ja boli i przeszkadza więc jeszcze jest ok

Albi ja kupiłam to dziąsełko młodemu ale jeszcze myli go z moniem ale to kwestia czasu. normalnie mnie sie podoba ale ja dałam za niego 12 zeta

Esti ja mam do ciebie pytanko, pisałąś kiedyś o myciu wanienki, bo chociaż mężulo szoruje ją mydełkiem dla dzieci to i tak zostaje minimalny osad z mydełka i balneum. czy można stosować jakieś inne specyfiki?

teraz was doczytam ale najpierw napisze dlaczego mnie tak długo mnie było
po pierwsze o mało co nie zdechłam, znowu dopadła mnie gorączka 40 stopni i drgawki epileptyczne, juz mam tego dosyć, potem mężulo sprowadził do do mu niezłą giercę i biliśmy razem rekordy hihihi
a w między czasie ściągałam mleczusio dla Kacperka i biegałam po sklepach bo wymieniam sobie całą garderobę na wiosnę i lato. zakupiłam wiosenny płaszczyk, cudne buty:tak::tak::tak: i torebkę, może nie dużo ale kasa rozchodzi sie w zastraszającym tempie hihihi ku zgrozie mężusia
ale przynajmniej teraz mam lepszy humor bo nawet nie mogę zjeśc tego co lubię a do niedawna moja figura pozostawiałam wiele do zyczenia a teraz przynajmniej mogę poszaleć po sklepach hihi

i szok w tamtym roku na święta Wielkanocy zakupiłam sobie cudną czerwona spódniczkę obcisłą z podwyższonym stanem, bardzo elegancką i wtedy ledwo się w nią mieściłam a wczoraj ją założyłam i co widzę, normalnie luzy hihi jestem szczęśliwa, ale może tak jeszcze z 5 kilo, ale brzuszek po cesarce taki maleńki jeszcze odtaje:-(

ale jazda :-D:-D:-D

Ale sie wkurwi...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zabic mojego meza to za malo, wlozyl granatowa koszulke dociuchow dziecka a ja zrobilam pranie i wszystko mam niebieskie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zabije go jak wroci:wściekła/y: juz z tego wszystkiego ryczec mi sie chce, jeszcz on mnie dobija:wściekła/y::angry:

sylka Ty uważaj na sebie i nie strasz nas takimi napadami!! ale Ci zazdroszczę, ja też jeszcze z 5kg bym chciala zrzucić i będę już szczęśliwa! :laugh2:

mili Ty chyba karmisz piersią, bo gdyby nie to to poradziłabym Ci wyjść z domu wieczorem, zostawic Rafała samego z Natalką i sie urżnąć choć by winemm z kartonu!! gdybyś jeszcze miała synka, ale Natalce chyba nie bardzo do twarzy w niebieskim... wypierz szybko jeszcze raz rzeczy malej, nawet nie rozwieszaj, zobaczysz, zejdzie!!

reklama
Haj :-)
Wróciłyśmy od lekarza - pediatra mówi, że nic takiego nie widzi, ale dała skierowanie do laryngologa i idziemy w środę :-)
Właśnie zajrzałam małej w buzię i na dolnych dziąsełkach dwie białe kreski :o Może dlatego taka marudna? Ona jeszcze nie do końca czai o co chodzi z tym chwytaniem, a jak już ma coś w łapce to chce wsadzać do buzi i się wścieka, bo nie bardzo jej to wychodzi ;-D, więc na razie tylko smoczek wchodzi w grę...
Albi, fajny gryzaczek :-) i to nosidełko Baby Bjorn też strasznie mi się podoba, chyba sprzedam chustę i dołożę do nosidełka :-p

Do góry