reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
pieknie zdjecia Pumi, zslicznie wygladaliscie no i cala rodzinka w komplecie, fajnie.
u mnie chrzciny a raczej ich brak staly sie koscia niezgody.
bo chociaz lukasz zaprzecza ,ze tak nie jest ja wiem ,ze jest inaczej i jest problem.
skoro ja jest agnostykiem a lukasz nie praktykujacy to nie bedziey chrzcic dziecka dla jednego dnia kmuni i dla jednej babci:zawstydzona/y:bo to obludna, trzeba byc konsekwentnym i jezeli sie chrzci trzeba w tej religii dziecko wychowac.

wiec mama lukasza, bardzo wierzaca, zamiast zaakceptowac fakt,ze jest jak jest, zani sie dowiedziala, to wszystko git i jak bylam w ciazy, to zrobilam kolacje dla calej lukasza rodziny i mojej mamy....

niestety dla mnie jest to nie do pomyslenia, zadnwytlumaczeniaa, a to przeziebienie ..a to to,teraz lukasz mowi,ze mama odwiedza babacie, bo ta mozen NIEDLUGO umrzec:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

powidziala,ze przyjedzie(lukasz ja przywiezie) w sobote, upieklam mufinki, ubralam mala w sukieneczke - niestety:baffled:
a widziala JEDYNA nuczke 3 razy, mieszkajac 10min od nas:no:nie pyat sie lukasza czy w czyms nie pomoc, jutro idziemy na koncert i moja mam przyjezdza i musi nocowac bo mieszka 30km od gdanska.jej sasiadka musi wpuscic/wypuscic do domu psa:sorry2:

jestem wsciekla, gdzie ta tolernacja ktorej polakow (probowal) nauczyc JP2, jasne lepiej nie chrzczonej wnuczki i jej matki nie widywac wcale!

macie mozej jakas rade, bo mi szkoda lukasza, pop..sytuacja:crazy:

reklama
Aniuś moja tesciowa chyba z dwa miesiace temu pytała tel jak sie miewa Dawid, żeby nie było wątpliwości to Marek dzwonił nie dziadkowie.
Marek, któregoś dnia gadał z ojcem swoim i sie go pyta czemu nie przyjada do nas zobaczyc wnuka to Witek na to bo daleko a przecież zobaczymy go pod koniec kwietnia, na chrzcinach Piotrusia. Piotruś to syn brata Marka. Nawet wole nie myślec jak mi i Markowi bedzie teściowa du psko truć o chrzest Dawisia.

ja juz przestane probowac bo ile mozna, moze za duzo amerykanskich filow sie naogladalam:sorry2: szkoda mi lukiego, bo on na to nie zasluguje a jest pomiedzy matka ktora bardzo kocha a kobieta i dzieckiem, chory klimat
basia zadzwonila raz jak mala skonczyla 3msc i sie pyta co Nadi teraz robi???(co moze rbic 3msc dziecko?) chcialam jej odpowiedziec,ze czyta ksiazeczke:-D:-D:-D

Anja, ja na pytanie mojej siostry co robi Tobi, powiedziałam że obmyśla kolejny ruch szachowy - bo własnie leżał i patrzył się na szachownicę z tektury (lubi takie ostre kontrasty);-)

Albi, to teściowie jeszcze w ogólee nie widzieli Dawidka??

dziewczyny, to są Wasze dzieci i od Was zalży czy je ochrzcicie czy nie i rodzina musi się z tym pogodzić...Ania a co Łuki na ten temat myśli??

Dziuba pewnie, ze nie widzieli. Mieszkają ponad 400 km od nas a pociagem sie jedzie do wawy 3,5h. Przeciez to strasznie dłuuuuuuuuuugo..........a ciagle coś wymyślą, mam to w nosie. Wie, ze ją zjebie jak zacznie sie wpierdzielac nawet jak bedzie dużo ludzi.

Lukaszowi musi byc ciezko, ja nie jestesm agresywna czy jakos diabolicznie uparta ale skoro kolejny weeknd mama nie chce przyjechac bo albo katar albo tamta, przed tym jak Lukasz powiedzial, ze nie bediemy chrzcic ani brac slubu koscielnego bylo oki.
to jest jakies chore i moherowe, ma sliczna zdrowa, jedna wnuczke i nie chce jej widziec bo nie bedzie chrzczona:crazy::crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:chore!

jego siostra mieszka w tej samej kamienicy pietro wyzej i widzila mala 3 razy:angry:
pop klimaty:wściekła/y:ale po co odwiedzic siostrzenice, albo kupic jej np misia( za duzo kasy kosztuje pewnie) lepiej lezec na sofie obzerac sie ciachami( dupppa rsnie) i palic fajki jedna za druga i szukac facetow na gg:baffled::baffled::baffled:

moZe przesadzam( chociaz klimaty raczej malo zdrowe), ale boli mnie to i nie mam sie komu pozalic , wiec dzieki za czytanie moich pierdul:-D

ja jestem bardzo rodzinna a nikogo w polsce nie mam, tylko mame:) wiec jakos ahhhh zreszta za duzo amerykanskich filmow, szkoda gadac!

reklama
Cały wieczór net nie działał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, dopiero sie udało:laugh2:
Albi Olisiek dostaje:POLPRAZOL, GASPRID od refluksu, CROPOZ G, ZYRTEC od alergii i CREON na trzustkę:baffled:
Pumi super wyglądałaś z Dominiczką:tak:

A ja szykowałam dzisiaj kreację na wesele.....sukienkę ma fajną.....wszystko super pasuje ale kurcze,że jest bardzo dopasowana to brzuch mi odstający widać:baffled::baffled::baffled::no::no::no:
Ale za to ma super buty jak będzie bardzo ciepło o założę:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry