reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mili to super,że juz niedługo na swoje idziecie. Nie ważne czy to małe czy duże mieszkanie nikt wam nie bedzie głowy zawracał pierdołami.
Esti Olis superancki i ja tez jestem za HIPP. Ta firma ma swoje BIO plantacje i działa juz dla dzieciaków od 100 lat.
a to moj przystojniak. Ta gondola Maxi Cosi jest jedną z wiekrzych dostepnych na rynku a juz kawałeczek i Dawiś nie bedzie sie miescił.

Dawidek (451).JPG

Dawidek (455).JPG

reklama
Albi- przystojniak , przystojniak.
A ile ma moj tata wzorstu ? hmmm nie wiem ale koszule kupuje na 188cm
My juz po imprezie- bylo naprawde cudo!!!
jutro uracze was fotkami.
Staram sie was doczytac bo nie lubie opuszczac ani jednego posta i nie chce zaleglosci. Jestem od was uzalezniona wirtualne kolezanki
wkleje zdj ze spacerku z mama

Załączniki

• 009.JPG
    009.JPG
    141 KB · Wyświetleń: 47
  • 011.JPG
    011.JPG
    144,9 KB · Wyświetleń: 36
  • 012.JPG
    012.JPG
    103,6 KB · Wyświetleń: 43
Dziuba twoja mala zacznie się przewracac już niedługo- ale mowia ze to chłopcy się duzo pozniej rozwijaja od dziewczynek. Mój Wiktor tez się przewraca ale tylko w lewa strone z drugiej strony nie umie jeszcze.

Esti no to naprawde ruchliwy bobas z niego, zdjecie jest zajebiste. Olis uroczy a nawet chudziutki był pieknym dzidziusiem :-)

Pumi sliczne zdjęcia i ty tak ladnie wygladasz z ta swoja niania.

Anja nie zazdroszcze ci wcale, i trzymam kciuki żeby wszystko było Oki.

Mili ale jazde masz z ta popierdolona babka, a gdzie był twój mezus jak ty się kompskalas ??? Ogromne gratulacje i baaaardzo wam zazdroszcze ze będziecie na swoim już (ja nadal z teściami :-( )

Albi przystojniak jak nic twojego malucha.

my wczoraj bylismy na 50 rocznicy slubu moich dziadkow, straszna imoreza i cala rodzina razem wrrr... jakos za tym nie przepadam kilka fotrk macie z teg rodzinego zjazdu.
okazalo sie ze moja druga kuzynka tez jest w ciazy hehe

dziewczyny moj maluch codziennie spi coraz wiecej dzisiaj bylo 11 godzin bez przerwy, Esti wiem ze Oli dlugo spi ile najwiecej ??? ile moze taki maluch spac najdluzej bo zaniedlugo dojdzie do 15 godzin jak tak dalej pojdzie. Ja oczywiscie bardzo sie ciesze ze tyle spi bo i ja wyspana jestem i wszyscy inni domownicy ale ilez mozna ??? Lekarz mi powiedzial ze on sam sobie ustala czas spania jesli dziecku nic nie jeset jest najedzony itd to spi ile potrzebuje. A ze ma dobra mase ciala to nie musi jesc co 3 godziny.

mili gratulacje!! super że idziecie na swoje, a swoją drogą masz cudwnego teścia (i pomyśleć że taki fajny człowiek wziął za żonę taką lampucerę, bo teściowej juz Ci nie zazdroszcze), super że Wam wyremontuje mieszkanko, no i że będziecie mieć zrobione tak jak WAM się będzie podobało! :tak::tak:
moja Martyna też często jest wśród ludzi, często przychodzą do nas moje kolezanki i rodzina i my też często jeździmy z małą do ludzi i ona uśmiecha się do każdego i gada sobie-będzie przegięcie w drugą stronę, pójdzie za każdym! :szok::szok:
Anja, a nie możecie Wy iść do teściowej?? może jak zobaczy Nadię to sie zakocha w maleństwie i zmieni swój stosunek... rozumiem że rodzina Łukasza wierząca jest, no ale powinni uszanować Waszą decyzję, niech łuki wytłumaczy mamie ze to nie jest Twoja decyzja, ale WASZA wspolna
Salik, współczuję imprezy, ja też nie cierpię takich spotkań, zwłaszcza jak jest jakaś dalsza rodzina typu rodzeństwo babci i ich dzieci (czyli dla mnie ciotki), zawsze mówią "o jeju, jak ten czas leci, a niedawno chodziłaś na czworaka!" :wściekła/y::wściekła/y:

Agnieszka a ile waży Wiktorek?? moja mala wręcz przeciwnie, już wstawałam o 1 i 4 żeby ją nakarmić, a dziś jej sie zachciało o 0.30, o 2.40 też sie obudziła i chciala jeść a o 5.30 juz pobudka i se przypomniala ze znowuż jest głodna!! :wściekła/y::wściekła/y: smoczek nie dziala, tzn działa na pół minuty, potem się drze - nie mogę jej oszukać :wściekła/y:

to dobrze waży nbo Wiktor ważył chyba ok.3,5 kg jak sie urodzil, nie musisz go budzić, widocznie tyle potrzebuje... a w dzień śpi dużo? bo jak nie śpi to może chce sobie nadrobić... ja zazdroszczę że tak ładnie śpi w noicy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry