reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja jako dziecko nie byłam chrzczona ani mój brat...i jakoś z tego powodu nie mam problemów......rodzice byli niewierzący..a teraz ch.......j z nimi:-D
Anja pewnie wyżal się........:tak:a skoro teściówka taka jest to z nią też ch..j:-DMoże jak Nadusia podrośnie to jej przejdzie, bo mieć babcię to super sprawa.........dobrze,że jest malutka i nic nie kuma.......ale za to ma drugą babcię, Twoją mamę;-)

reklama
Anja musisz porozmawiac z Lukim, jezeli on akceptuje to to wydaje mi sie ze nie ma sprawy , rodzina musi zaakceptowac Wasza decyzje i konec, moj maz na pytanie mojej siostry co robi Natalka odpowiada jej ze szoruje wanne:-D:-D:-D, a ja sie znow wkurwi... bo poszlam sie umyc teraz wieczorem i przychodze a babka skrobie jablko i daje mojemu dziecku na noc:szok::wściekła/y::no::crazy: kto ja kur.. o to prosil, a wczesniej pytala sie mnie kiedy cos bede wprowadzala malej a ja powiedzialam ze jutro mialam zamiar jej kupic przecier jablkowy z gerbera i sprobowac a ta dala jej dzis i nadodatek mala byl glodna i musialam dac jej mleko i jak ja rozboli brzuszek to przez nia ale ja zjebalam ze na noc sie nie daje, naprawde chora psychicznie, wystarczy ze spuszcze mala z oka i juz sie wpierdziela:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Esti Olis sliczny. A co do mieskania to wczoraj bylismy u tesciow i juz myslalam ze nici z tego beda a tesc mowi ze za mieszkanie dziadka wzielibysmy troche kasy mnieji na tamto fajne by nie wystarczylo ,wiec powiedzial ze to po dziadku nam wyremontuje od a do z czyli wymieni nam instalacje gazowa i elektryczna ,polozy nam panele i kafelki kupi wanne ubikacje i zlew dolazienki , kupi meble do kuchni, polozy gladzie na scianach i wstawi nowe dzrwi i okna a nam zostaie tylko umeblowanie a to maly pikus wiec sie bardzo ciesze bo powiedzial ze wszystko bedzie takie jak my hcemy a my mamy zajac sie tylko umeblowaniem, wiec dziewczynki kochane od maja wchodza tam robotnicy i najpozniej w lipcu juz bedziemy tam mieszkac, tak sie ciesze. moj tesc ma zlote serce, zreszta to tylko on sie mna interesowal jak bylam w ciazy i swoja wnusie kocha nad zycie:tak:jestem mu bardzo za wszystko wdzieczna i chce mi sie plakac z radosci, a tak a propo nie moge sobie wyobrazic jak Wasi tesciowie albo rodzice mogli jeszcze nie widziec wnuczkow, przeciez to takie slodkie malenstwa

Mili super bardzo sie cieszę...ale to oznacza ,że do lipca musisz znosić babkę:angry:Bardzo dobrze,że jej się postawiłaś..... :tak::-)
Co do wprowadzania nowych produktów...........alergolodzy i pediatrzy zalecają wprowadzanie najpierw warzyw a potem owoców...ale pewnie co lekarz to opinia............
Ja do GERBERA nie ma zaufania............będę kupować HIPPA i to te oznaczone literką A dla alergików:-)
HiPP: Strona Główna

Anja z ciekawości ile Twoja Tescióweczka ma lat?? Moja tez ma do nas pretensje, ze nie mamy ślubu kościelnego ale cż trudno jakos to przeżyjemy ;-)

Esti dziekuje, jakos do lipca bede musiala wytrzymac z tym starym babsztylem ale dam rade , dzieki Wam mam sile zeby jej sie postawic, ale jachcialam Natalce wprowadzic sama cos nowego a ta stara rua musi sie zawsze wtracic, przeciez to ja jestem jej mamusia a nie ona , co to ma wogole znaczyc ze bez mojej zody daje jej cos nowego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, jestem na maxa wkurw.... ale musze dac rade dla mojego aniolka, mala na jej widok zaczyna ciagle ryczec a ja ciesze sie z tego bo ona juz rozumie ze to nie mamusia, trudno jak bedzie do mnie strasznie przywiazana to dobrze bo to moje dziecko i juz widze ze bedzie to taki cyc mamuni:-D

A moi rodzice stwierdzili dzisiaj ze my mala w piwnicy chowamy bo to taki dzik maly a ja na to ze nie w piwnicy tylko w kondomie za szafa:-D:-D:-D co ja na to poradze ze ona boi sie innych osob tylko przy nas sie usmiecha a jak widzi innych to spazmy dostaje

reklama
Ja bardzo czesto z nia wychodze do ludzi, nigdy sie nie bala ale od pewnego czsu jak szlam raz na aerobik to zostawilam ja mojej tesciowej i ona mowila ze darla jej sie 40minut i od tamtej pory boi sie innych, jedynie co sie nie boi tylko mojej siostry, ona moze z nia byc 24 h na dobe a Natalia nic, jest grzeczniutka, nie wiem jak to wytlumaczyc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry