reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
aaa i musze napisac,że mały nauczyl sie pic znowu z butli:-):-)
Dobrze mu idzie
A tak poza tym to bylismy na spacerku w parku a zaraz jedziemy do centurm handlowego kupic zmywarke bo do tej pory to ja pełniłam te funkcje w domu. A teraz nie mam na to czasu, maz wreszcie to zakumał.
Przed chwila usłyszałam fajny tekst- mężczyzna jest jak kot. Przychodzi żeby go nakarmic, pogłaskac i znika:-):-)

reklama
u nas zmywarka totalnie nie sprawdza się - jak są wszyscy w domu to i owszem, ale jak same z mamą jesteśmy to przez cały tydzień gromadzimy naczynia w zmywarce a pod koniec tygodnia brakuje sztućców i nie ma w czym obiad gotować... :wściekła/y:

Asia my w sobotę idziemy na wesele........na ślub Oliśak zabieramy ze sobą, bo będzie w USC więc to kilka minut apotem z babcia jedną i drugą zostaje
Przyjedziemy o 21 go wykąpać i dać mu leki-bo ma 3 rodzaje co kilka minut i babcie wolą żebym sam dała a potem to wrócimy z powrotem.
Pewnie też będę myślała co Olisiek porabia.a on będzie spać cała noc jak zawsze:-D:-D:-D

Ale sie za wami stesknilam. Nawet nie staram sie was doczytac. Mam nadzieje ze wszystko oki- jak Dawidek? My wczoraj mielismy chrzest w kosciele a dzis wielka impreza.Kurcze- we wtorek jak siade przed komp to sie nie oderwe- uzaleznienie:baffled:

Załączniki

• 019.JPG
    019.JPG
    65,5 KB · Wyświetleń: 52
  • 020.JPG
    020.JPG
    62,6 KB · Wyświetleń: 54
  • 031.JPG
    031.JPG
    80,6 KB · Wyświetleń: 53
  • 037.JPG
    037.JPG
    113,2 KB · Wyświetleń: 50
  • 025.JPG
    025.JPG
    78,9 KB · Wyświetleń: 47
normalnie się zszokowałam opowieścią o mamie podającej słodycze - aż wierzyć mi sie nie chce:no:
esti, ale masz małego sprytnego rozrabiakę - rozkoszniak jeden:-D
Pumi, rozumiem że chrzciny się udały i żadnych przykrych niespodzianek nie było - ze zdjęć wynika że impreza faktycznie była taka przez więcej:happy:

reklama
Pumi Dawidek juz dzisiaj walnał 2 kupy i nie było krwi i jak bączki puszcza to tez nie ma krwistyc kleksików. Wczoraj cały dzien na izbach przyjeć w szpitalu i zniosł to bardzo dzielnie, bo nie płakał wogole podczas badan a śmiał się do wszystkich Pań :-). Ślicznie wyglądałas na Chrzcie. Prześlij zdjecia małej i swoje.
Esti a jakie i czemu dajesz 3 rożne leki Olisiowi??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry