reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Esti fajnie masz ze sie znasz bo ja to tak sama nie bede wiedziala kiedy bede potrzebowac takich kremow tak jak mowisz roznie laski potrzebuja ich stosowania;-)wlasnie czekam na moja rodzinke z glogowa :tak:kawunia i lecimy chrzcic synka oby byl spokojny a jakos sie nie zapowiada bo kupka go meczy ale moze organy go zaglusza:sorry2:boje sie dac mu czopka bo bedzie go czyscilo a to jeszcze gorsze latac i co chwile go przewijac:baffled:zobaczymy..............strasznie mnie stresuja takie sytuacje yh jakos musze dac rade buzki kochane!!!
salik posluchaj kolezanek;-)

reklama
Basiu powodzenia na chrzcinkach, zda relację i pokaż zdjęcia z uroczystośi!
ja tylko na chwilkę powiedzieć Wam dzień dobry, zaraz jemy śniadanko i śmigamy na spacerek, dziś z rodzicami :laugh2:

u nas też wreszcie słoneczko, więc jak tylko młody się obudzi i zje to polecimy na spacer
wczoraj na swoje 3miesięczne urodziny Tobi znów fiknął z brzucha na plecki samodzielnie:-D - ale za to odwrotnie jeszcze mu nie idzie:sorry2:
mili, czyżby udało się z mieszkaniem? hip hip hura!?

Witam!
U nas za to okropna pogoda.....zimno, pochmurno, wietrzycho łeb urywa:baffled:, a wczoraj było tak pięknie..oddawać słońce do Białegostoku!:-D
Oli grzecznie się bawi a ja dopiero kawkę piję..................:rofl2:

wczoraj na swoje 3miesięczne urodziny Tobi znów fiknął z brzucha na plecki samodzielnie:-D - ale za to odwrotnie jeszcze mu nie idzie:sorry2:

pandi, Kubusiowi też idzie to tylko w jedną stronę, ale już niedługo pewnie...Julcia na brzuch się przewracała jak miała 4,5 miesiąca więc za półtorej miesiąca pewnie też to opanują...a może i wcześniej, bo chłopcy s ą silniejsi !:happy::happy:

reklama
Esterka wiesz tak sobie mu smakuje. Robie mu 120 ml i wypija z 100 ml ale po 7h to mało, wiec mu dorabiam 100 ml bebelonu i wypija cały.
Pediatra powiedziala, ze na początku nie dawac od razu tylko Nutramigen tylko zmniejszac ilosc bebilonu a zwiększac nutramigen. Biorąc pod uwagę jakie to jest obrzydliwe to Dawiś daje sobie nieźle rade.
Dzisiaj zrobił kupe bez krwi i całkiem gęstą, nieco zieloną ale to pewnie przez zmiane mleka taki kolor.
Powiem wam, ze szpitale dziecięce wyglądają przerazająco a podejscie niektorych lekarzy mnie rozpierdziala, Marek to o mało nie zje...ł chirurga. Ach szkoda gadac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry