reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Salik Olisiek śpi 11-13 godzin w nocy...a w dzień śpi tylko na spcerze.......w domu raz ok 1 godzinki.Więc w nocy nadrabia.
Albi ale słodki ten twój Dawiś:tak:
Mili a może teściówka na nią nakrzyczała jak jej pilnowała i ona teraz jej się boi.

Oliwierek nie boi i się nikogo.....chętnie do wszystkich idzie na ręce i się do wszystkich uśmiecha........cygańskie dziecko

U nas znowu piękna pogoda....bardzo ciepło.Mam trochę spraw do załatwienie na mieście.........a potem z koleżanką do parku się umówiłam....więc zmykamy na cały dzień:tak:
Do zobaczenia potem laseczki:-)

Joa wyczytałam, że twojemu Kacperkowi lekarz przepisał TRIDERM. na twoim miejscu bardzo bym uważała na ta maść, gdyż kiedyś jeszcze jak nabawiłam się grzybicy stóp:szok::szok: na basenie mnie też ją przepisał, ale to była grzybica:szok:

a tak w ogóle to ta maść jest zajebiście mocna, więc radziłabym ci raczej się skonsultować z innym lekarzem, to nic , ze pomaga ,a le z czasem może mu popalić skórę:-(

reklama
jak zwykle ksiazka z rana do czytania writed by forum's mum's :-D

Mili gratuluje mieszkanka!!!ale sie ciesze i tesciu do pozazdroszczenia:-p
Esti foty sliczne;-)
Anja wspolczuje ,,,,,,,,to jednak ciezkie realacje kazdy boi sie za duzo powiedziec wiec woli sie nie odzywac lub uzywa do tego osob trzecich:baffled:nic innego nie wymysle jak dziewczyny zeby Ci poradzic....powiem tez -ciesz sie Nadusia sliczna:tak:
Pumi fotki sliczniutkie-lubisz biale spodenki???;-)bo ja uwielbiam!!!:-p
DZiuba a nie da sie corci dluzej przetrzymac przy cycu zeby sie porzadnie najadla i nie budzila sie tak czesto???moze sie tylko napije a nie naje i jest za chwile glodna;-)
moj Kubunio wczoraj na imprezie tez u kazdego na raczkach pobroil:-pwykorzystal wszystkich :tak:a gadal,,,a usmiechal sie ze przez 3h nie chcial jesc -bylam w szoku bo je co 2h;-)a na chrzcie byl boski cala msze przespal:szok:ani na sekunde sie nie obudzil. teraz mnie zaczepia a wogole to zaczal sie jakos glosno smiac:-)czy Wasze dzieci tez sie glosno smieja??i uwielbia miec gole nogi!!!zreszta jak ja jak bylam mala....:-DAlbo fotki sliczne.....:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry