reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja sie załamie dziewczyny. Wczoraj ani razu w kupce nie było krwi a dzisiaj dwa razy :-(. Kurza twarz a ok 6 rano taka łada żółta była a o 12 juz beee.

reklama
Moj wogolenie płacze jak jest głodny, chyba mi ufa bo ja zawsze pilnuje godzin karmienia i nie zapominam.
Pandi Tobi nieźle daje sobie rade ale chyba nieco zaczyna spowalniac z wagą, ale to dobrze.

my juz po spacerku bo kubus szybko zglodnial:baffled::baffled:tak sie darl w pewnym momencie nie wiem czy bylo mu za cieplo??!!a grubo go nie ubralam specjalnie mial tylko bodziaka z dlugim rekawem cienkiego i grobszego pajaca bez rekawow skarpetki i cieplejsza bluze i czapeczke taka akurat wiosenna! tylko przelatujacych piec F16 bylo w stanie go zagluszyc -ale mial mine jak sam siebie nie slyszal:laugh2:
chcialam Wam powiedziec ze strasznie nie lubie brata mojego Ł. ten kolo przyprawia mnie o mdlosci i takiego wQurwa jak tylko go slysze i widze:wściekła/y:wczoraj zrobil z rana taki raban jakby to on byl najwazniejszy a nie kubus w dzien jego chrzcin -nie wytrzymalam i peklam tak mu nagadalam ze az jego rodzice w szoku byli-rozumiecie wszytsko ma byc na jego pierniecie i kazdy kolo niego lata i ma latac.......... wybaczcie ze to pisze ale juz nie mam komu sie wyzalic a Ł wie i sam go tepi jak moze jak on sie tak zachowuje (ale glupio mi lukiego to mowic w koncu to jego brat:-() ten debil jest tylko mily jak cos chce np laptopa albo cos..........a jego trzeba sie prosic 100000razy i jeszcze pomysli kufa:wściekła/y:

u nas piękna pogoda była, byliśmy na spacerku ponad 4godziny, mała wiekszość czasu nie spała tylko się rozgądała wszędzie bo budkę mialam złożoną, w ogóle to ubrałam malą tylko w koszulkę, boody z długim rękawkiem i bluzę polarową, rajstopki, jeansy i paputki, karmienie w Galerii Bałtyckiej i do domku, zdążyłysmy dojść w ostatnim momencie bo srasznie się teraz rozpadało, w końcu mamy prawdziwą wiosnę!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
dziewczyny jaki ten żel na dziąsełka kuppić????

Dziuba my używamy DENTINOX GEL, BOBODENT na Olisia nie działa i koleżanki też nie są z niego zadowolone......
Byliśmy na podwóreczku ponad 5 godzin!Olisiek dotleniony, wyspany i lepszy apetyt ma jak dobrze sie dotleni:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry