reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ale kicha! Martyna zawsze jak jest przemęczona i długo nie śpi to pote strasznie płacze i nie da sie jej ululać... no i dziś właśnie bardzo mało spała w ciągu dnia, może z pół godzinki na spacerku i przed południem też z pół godz, a teraz strasznie płacze, usnęła mi na rękach bo ja uluklałam, pospala z 10minut ale chciałam ja przełożyć do łóżka to się znów rozbudziła i marudzi

reklama
nie używam już tej maści, bo wszystko ładnie poschodziło wiec nie ma potrzeby dalszego stosowania tego kremu, ale dziekuje ze sie martwicie:*
Pumi, wygladasz bardzo dobrze, chodzi mi o to ze jestes juz szczupła, jak na 2 miesiace po porodzie to czego Ty oczekujesz od siebie?????
Byliśmy dzisiaj na szczepieniu, a raczej z takim zamiarem bo mały miał robioną morfologie i nie za bardzo wyszła:(:(:( za mało czerwonych krwinek, żelaza (anemia) ale przybrał ładnie bo przez 6 tyg-1,5 kg, jutro jedziemy na pobranie krwi do innej przychodni ,innego laboratrium , mały jest blady, smutno mi, nie wiedziałam ze tak mnie to przygnębi, cokolwiek jest nie tak z małym to bardzo przeżywam:(
W sobote byliśmy na weselu, tylko cywilny ale i tak było fajnie bo to u koleżanki która odbierała poród:) o 14 był cywilny a o 18 kaśke wsadzaliśmy do samochodu bo zgon totalny hihiihihi ale sie z niej uśmiałam tak sie upić na własnym weselu...
Oczywiście wstawie kilka zdjęc:

Załączniki

• DSC01114.JPG
    DSC01114.JPG
    23,8 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC01092.JPG
    DSC01092.JPG
    17,2 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC01105.JPG
    DSC01105.JPG
    42 KB · Wyświetleń: 44
:-)witam wszystkie forumowiczki.
pisze dopiero o tej porze bo rano bylam z kamilkiem na bardzo dlugim spacerze.musialam pozalatwiac mnostwo spraw i zabralam go ze soba.ktoras z was pytala o ciemna linie na brzuchu tak wiec ja mam jeszcze i do tego mnie w ciazy zrobil sie jeszczciemny pępek i taki zostal.:szok:.
wiecie co moj kolega ma 9 miesieczna corke i ona niepotrafi jeszcze sama siadac nawet chytajac sie czegos.doktorka kazala im jezdzic na rehabilitacje i powiedziala ze to przez to ze zle ja na rekach trzymali. pewnie tak jest bo oni wogole kompletnie nieumieli sie zajmowac mala jak tam chodzilam to chcialo mnie trafic.

Dziuba ja uzywam bobodent i dziala na malego, zreszta moja kumpela na fotce tez i tez jest Oki.

Joa sliczna jestes i taaaka szczuplutka- zazdroszcze ja to grubas okropny jestem

Esti możesz się podzielic z nami ???

Ja dzisiaj spędziłam caly dzien z moja kumpela i jej Kacperkiem o miesią starszy od Wiktorka a taaaaki duzy wazy 9,350 kg

reklama
Salik sorki za słowa ale ci powiem, ze jej sie za to zje by nalezą. Bo on waży za duzo o conajmniej 2 kg. Jak w sprzypadku Tobiasz i Gabisi, to mozna darowac bo te kg to przez mleczka mamus ale Kacperek jest ewidentnie zapasiony.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry