reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
moja mama karmila mojego brata przez pol roku tak ze odciagala i zbutli dostawal bo na poczatku na wadze nie przybieral i tak musiala robic i pokarm jej nie zanikl a ja wlasnie odciaggam i znowu prawie 150 z jednego jest.moze za malo pilam- nie wiem. moj szkrab spi jakos nie spokojnie i obudzil sie po 7 godzinach snu a ostatnio juz noce przesypial ladnie.

reklama
mojej cos sie pomieszalo i wstala o 4:szok::szok::szok::szok:ale zobaczyc o tej porze usmiech Nadusi-bezcenne, wiec ja siedze na necie a lukasz sprzata chate:-D
mam nadzieje,ze to byl sporadyczny numerek i powroc do dawnego schematu, o 4rano to ja raczej kladlam sie spac ale wstawac nigdy:rofl2:

Ku............a.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:Zaraz mnie szlag trafi....pisałam posta 2 razy i z netu mnie wywala.........w pewnym momencie przestaje chodzić.Mamy stałe łącze i po prostu parodia!Wczoraj wieczorem w ogóle nie chodził a dzisiaj rano chyba z godzinę próbowałam..zdzwonię dzisiaj i zapytam o co ma być!:angry::angry::angry::angry::angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry