reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Samych słodkich i słonecznych dni dla dzisiejszych 3- miesiecznych bobasków:-):-)
Esti- Olis jest rewelacyjny
Anja- a Wy nie macie co robic o 5 rano?;-);-)Jak Wam tak dobrze idzie to zapraszam do mnie- tez jest co sprzatac;-);-)
U nas pogoda sie chrzani. Mialam isc z malym na spacer a tu czarna chmura wedruje nad nasz blok. Szlag by to trafil
Bylismy wczoraj u doktora- maly jest po prostu przeziebiony. I podobno mozna go zaszczepic...Wiec w piatek- hello szczepionko:-):-)

dołączam się do życzeń dla 3 miesięcznych bobasów, bo mój śliczniutki Kacperek tez dzisiaj kończy 3 miesiące :tak::tak::tak:

ale śliczna pogoda na dworze aż trudna was przez to doczytać ale zaznaczam , ze fotki oglądam wszystkie.:tak::tak:
normalnie wprost do schrupania te nasze dzieciaczki:-D:-D:-D:-D

Dziękujemy Dziuba :tak::tak::tak::tak:
dla Martyni i Wiktorka od Kacperka moc buziaków i dużo dużo mleczusia:-D:-D:-D
ale śliczna ta twoja córusia:tak::tak::tak:

Olisiek pulchniutki i jak zwykle rozczochrany hihihi jest super

u mnie pogoda piekna:laugh2:

a ja się zastanawiam bo Kacperek gluty ma w kupie i tez nie w iem czy mi go zaszczepią:baffled::-(

reklama
Jak zwykle kilka postów moich pod rząd:baffled: bo jak wchodzę to nikogo nie ma
Kacperek śpi ja miałam się wziąć za porządki ale jak zwykle mnie korci żeby kompa włączyć i bić rekordy tej głupiej gierki:angry::angry:

A mój Kacperek podczas pierwszego spacerku smacznie sobie spi a na drugim no9sze go na rękach i pokazuje krajobrazy hihhi , bo samo niebo to trochę mało, nie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry