reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U nas zapowiadają duże ochłodzenie w czwartek..ma być tylko 5 stopni przelotne opady.
zaraz zjem obiadek i pójdziemy na spacerke jeszcze raz, bo pogoda cudna i trzeba korzystać skoro ma być brzydko:tak:.Pójdziemy do parku ale takiego osiedlowego bo do miasta na Planty nie chce mi się już jechać

reklama
Esti ja to napisalam Dziubie z ulotki;-)ale masz racje jak dziecko nie potrzebuje tyle smarowania to wystarczy 2 razy dziennie:tak:Esti daj troche slonka bo u nas burza i ciepmno jak w d........:-p

W uszach Ci dzwoni bo pewnie spadek ciśnienia jest, też to mam!
U nas jeszcze pogoda całkiem całkiem, ale tez juz sie chmurzy.
My dzisiaj mielismy spacerek dość długi bo pojechaliśmy rano juz do przychodni na ponowne badania morfologii, pobierali krew ,pozniej pojechałam do kalisza na zakupy i wracajac znów do przychodni (30 km) zeby odebrac wyniki, teraz juz tylko domek i mały mi zasnął po cieżkim dniu .
Nocka taka sobie obudził sie juz o 2 na jedzonkoi niestety o 5 byliśmy juz na nogach!!!!
Sylka no dzięki ze mnie pocieszasz, ale i tak sama wiem ze jeszcze z 5 kg by sie przydało schudnąć, na dzień dzisiejszy oczywiście ze się ciesze ze wyglądam jak wygądam!
No i wszyssssssssssssssssssstttttttttttttttttttttttkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeegggggoooooooo najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj dla 3-miesięcznych maluszków:)

a u nas było 20st w cieniu ale takie wietrzysko, ze babkom torebki z ręki wyrywało:-D:-D:-D:-D
i tak byłam na dworku tylko pól godzinki:-(

tak ewa znaczy chyba śluz:dry:, ale nie wiem czy to od ogórka, czy to od zapiekanki, ale wybierałam to co mogę jeść albo od dziąsełek:baffled:

dziękujemy z Kacperkiem wszystkim za życzonka, zaraz wstawię fotkę mojego królewicza:-D:-D:-D

Joa
podoba mi się twój kolorek na włoskach, zawsze taki chciałam mieć ale koleżanka fryzjerka skutecznie mi go gdradza:dry:

chcialam nam puscic muzyczke z kompa a tu lipa odtwarza mi muze jakby znieksztalcona(jakby wyzsze tony jakby dzieci spiewaly i nie wiem czemu brakuje mi jakiegos sterownika czy co???!!!:wściekła/y:
my z kuba lezakujemy i czekamy na tate :happy:Joa zostaw te swoje 5 kg w spokoju:-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry