reklama
Basia śliczny strój!!! to ja sie Wam pochwalę, że moja mamusia takie sama robi na drutach i na szydełku
ja mam za duże cycki i nie ładnie na mnie by to wyglądało, ale wszystkie moje kuzynki są obdarowane strojami kąpielowymi - ja pocieszam się bolerkiem, sweterkami, ponczem ażurkowym i iuszkami dla Martyni 
ja mam za duże cycki i nie ładnie na mnie by to wyglądało, ale wszystkie moje kuzynki są obdarowane strojami kąpielowymi - ja pocieszam się bolerkiem, sweterkami, ponczem ażurkowym i iuszkami dla Martyni 
Esti, ja też jestem za jasnymi!! ładnie by wyglądaly czerwone koraliki i dodatki, chyba że Ci nie pasuje
kurcze, na mnie też ludzie czasem dziwnie patrzą jak widzą ze z wózkiem idę czy aby za młoda nie jestem na dziecko... a ja tam sie cieszę, jeszcze porzez 3tygodnie mam TYLKO 22 lata, jak mi wskoczy 23 to jakos mi się tak staro wydaje... dopóki nie przyjdzie ta magiczna data urodzin, wtedy 24 będzie mi się wydawało staruszkostwem, mam tak co roku...
kurcze, na mnie też ludzie czasem dziwnie patrzą jak widzą ze z wózkiem idę czy aby za młoda nie jestem na dziecko... a ja tam sie cieszę, jeszcze porzez 3tygodnie mam TYLKO 22 lata, jak mi wskoczy 23 to jakos mi się tak staro wydaje... dopóki nie przyjdzie ta magiczna data urodzin, wtedy 24 będzie mi się wydawało staruszkostwem, mam tak co roku...
e-stera
Fan(ka)
23 i stara?hehe .A co ja mam powiedzieć?W czerwcu 25 mi stuknie.......ale każdy mi daje 20, 21
Fajnie
Ale pogoda.........................zasnę chyba na siedząco........a muszę j iść na zakupy, zrobić obiad.dzisiaj te kurczaczki robię.pojechać do miasta po dodatki do kiecki i na 17 do pediatry na ważenie jedziemy.
Jest tak zimny i silny wiatr ,ze wyciągnę chyba dla Oliśka kombinezon z zimy

Tylko 5 stopni!
FajnieAle pogoda.........................zasnę chyba na siedząco........a muszę j iść na zakupy, zrobić obiad.dzisiaj te kurczaczki robię.pojechać do miasta po dodatki do kiecki i na 17 do pediatry na ważenie jedziemy.
Jest tak zimny i silny wiatr ,ze wyciągnę chyba dla Oliśka kombinezon z zimy

Tylko 5 stopni!e-stera
Fan(ka)
Dziuba młoda z Ciebie laska.....
Mili ja też prawie 25 ale się tym nie przejmuję...nawet się ciesze , bo mając 30 będę miała odchowane dziecko:-)i czas na wszystko np.na karierę hehehehe
Mili ja też prawie 25 ale się tym nie przejmuję...nawet się ciesze , bo mając 30 będę miała odchowane dziecko:-)i czas na wszystko np.na karierę hehehehe
Dziuba super taka Babunia z prawdziwego zdarzenia
ja teraz piersi mam fajne podobaja mi sie takie wieksze C ...ale przestane karmic to mi zleca to moze bede jakos wygladac
Esti ja robie rybke
chcialam sie wybrac na spacer bo slonko sie przebijalo a tu lipa! chmurzy mi sie za oknem
latam miedzy kuchnia a allegro bo licytuje kurtke i dresik dla Kubunia tylko skrzydel mi brak
Mili a ja znow zaczelam plamic ale mocniej niz tydz temu i nie wiem czy wtedy to byla @ czy teraz
ja teraz piersi mam fajne podobaja mi sie takie wieksze C ...ale przestane karmic to mi zleca to moze bede jakos wygladac
Esti ja robie rybke
chcialam sie wybrac na spacer bo slonko sie przebijalo a tu lipa! chmurzy mi sie za oknem
latam miedzy kuchnia a allegro bo licytuje kurtke i dresik dla Kubunia tylko skrzydel mi brak
Mili a ja znow zaczelam plamic ale mocniej niz tydz temu i nie wiem czy wtedy to byla @ czy teraz

szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Esti,Mili rownolatkami jestesmy :-) Tak na to wychodzi...No i na mnie tez sie ludzie patrza ale ja mam to,jak zwykle zreszta,w glebokim poszanowaniu.Moja rodzinka i ja jestesmy szczesliwi a reszta nie ma zadnego znaczenia...
A tak nawiasem mowiac to naprawde myslicie ze ten rok,dwa czy trzy lata to naprawde wieeelka roznica?Dla naszych malenstw ogromna....ale dla nas chyba juz nie taka wielka...

A tak nawiasem mowiac to naprawde myslicie ze ten rok,dwa czy trzy lata to naprawde wieeelka roznica?Dla naszych malenstw ogromna....ale dla nas chyba juz nie taka wielka...
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
basiu chcialabym miec taka figure zeby wyskoczyc w czyms takim w lato - ale nigdy nie mialam i teraz to pewnie wogole juz nie bede miec.
ewa dziukuje za mile slowa twoje pociechy tez sa cudowne i urocze , mam nadzieje ze kiedys tez bede miec corcie :-)
ewa dziukuje za mile slowa twoje pociechy tez sa cudowne i urocze , mam nadzieje ze kiedys tez bede miec corcie :-)