reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Basia śliczny strój!!! to ja sie Wam pochwalę, że moja mamusia takie sama robi na drutach i na szydełku :laugh2: ja mam za duże cycki i nie ładnie na mnie by to wyglądało, ale wszystkie moje kuzynki są obdarowane strojami kąpielowymi - ja pocieszam się bolerkiem, sweterkami, ponczem ażurkowym i iuszkami dla Martyni :laugh2:

Esti, ja też jestem za jasnymi!! ładnie by wyglądaly czerwone koraliki i dodatki, chyba że Ci nie pasuje

kurcze, na mnie też ludzie czasem dziwnie patrzą jak widzą ze z wózkiem idę czy aby za młoda nie jestem na dziecko... a ja tam sie cieszę, jeszcze porzez 3tygodnie mam TYLKO 22 lata, jak mi wskoczy 23 to jakos mi się tak staro wydaje... dopóki nie przyjdzie ta magiczna data urodzin, wtedy 24 będzie mi się wydawało staruszkostwem, mam tak co roku...

23 i stara?hehe .A co ja mam powiedzieć?W czerwcu 25 mi stuknie.......ale każdy mi daje 20, 21:tak:Fajnie
Ale pogoda.........................zasnę chyba na siedząco........a muszę j iść na zakupy, zrobić obiad.dzisiaj te kurczaczki robię.pojechać do miasta po dodatki do kiecki i na 17 do pediatry na ważenie jedziemy.
Jest tak zimny i silny wiatr ,ze wyciągnę chyba dla Oliśka kombinezon z zimy:baffled::baffled::baffled:Tylko 5 stopni!

Dziuba glowa do gory bedzie dobrze:tak:
Jakie wy stare jestescie a co ja mam powiedziec mi 25 latek juz stuknelo:-D
A ja od dzis biore tabletki bo wreszcie dostalam @ alez jestem szczesliwa:-D

Dziuba super taka Babunia z prawdziwego zdarzenia:laugh2:ja teraz piersi mam fajne podobaja mi sie takie wieksze C ...ale przestane karmic to mi zleca to moze bede jakos wygladac:-p
Esti ja robie rybke:sorry2:chcialam sie wybrac na spacer bo slonko sie przebijalo a tu lipa! chmurzy mi sie za oknem:dry:latam miedzy kuchnia a allegro bo licytuje kurtke i dresik dla Kubunia tylko skrzydel mi brak:laugh2:
Mili a ja znow zaczelam plamic ale mocniej niz tydz temu i nie wiem czy wtedy to byla @ czy teraz:dry:

Esti,Mili rownolatkami jestesmy :-) Tak na to wychodzi...No i na mnie tez sie ludzie patrza ale ja mam to,jak zwykle zreszta,w glebokim poszanowaniu.Moja rodzinka i ja jestesmy szczesliwi a reszta nie ma zadnego znaczenia...:-D

A tak nawiasem mowiac to naprawde myslicie ze ten rok,dwa czy trzy lata to naprawde wieeelka roznica?Dla naszych malenstw ogromna....ale dla nas chyba juz nie taka wielka...

ja też sie cieszę że jak bede mieć 30lat to mala będzie już odchowana, a może w między czasie pojawi sie jeszcze ktoś malutki... ja bym chciala tak za 3-4 lata...

reklama
basiu chcialabym miec taka figure zeby wyskoczyc w czyms takim w lato - ale nigdy nie mialam i teraz to pewnie wogole juz nie bede miec.
ewa dziukuje za mile slowa twoje pociechy tez sa cudowne i urocze , mam nadzieje ze kiedys tez bede miec corcie :-)

Do góry