reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Dziuba powiedz Stasiowi,ze wcale nie jestes przeciwko niemu.Zaproponuj mu taki "eksperyment".Niech przez caaaly miesiac to on sie zajmuje wydatkami rodziny-niech osobiscie robi zakupy,kupuje pieluchy,ubranka dla Martyni.Oczywiscie mozesz mu towarzyszyc bo sam sie zgubi ;-) Ale nie korzystajcie z zakupow mamy tylko wszystko SAMI.Jesli nie przekona sie na wlasnej skorze o co ci chodzi zawsze sie bedzie wsciekal...

KURRRRRRRR.........WWWWAAA alez odbylam przyjemna rozmowe z moja mama!!!!!!!!Przeciez do szlu mnie doprowadzila.Nie ma sie czym zajmowac?!Zamiast sie cieszyc naszym szczesciem to zawsze musi sie doszukac jakis problemow!!!!!!KKKUUURRRR....ide sprzatac.sie wyzyje chociaz....
CHCE MI SIE RYCZEC...

DZIUBA uwazam ze Szczypi ma racje-samo gadanie nie wystarczy.....Ty sie nagadasz a faceci nie umieja zrozumiec naszego gadania pomimo ze jest ono proste i dosadne....musi odczuc te obowiazki chodz to pewnie trudne jak go nie ma dlugo w domu....ale kiedys ta wygoda ze mieszkacie z Twoja mamcia(dobrze ze kochana i pomocna)skonczy sie.........nie dziwie sie ze sie boisz ale slonce nasze badz silna,stanowcza i mow normalnie nie z wyrzutami....jak sie obraza podejdz i powiedz mu ze to dla Ciebie tez nie jest przyjemne zwracac mu non stop uwage i proszac sie o cos.....zwlaszcza o kase....niedlugo bedziecie malzenstwem i musi to zrozumiec zeby Wasze rozmowy byly o Waszym szczesciu jakim jest Martynka a nie o kasie........powiedz tez ze go kochasz i nie lubisz jak jest taka zepsuta atmosfera miedzy Wami (dziecko tez to czuje...)......
mialam Dziubus podobna sytuacje w sensie o kase z moim Ł. powiedzialam co mi lezy spokojnie i tez ze mi na nim zalezy i ze go kocham ale musimy sie dogadac w tej kwestii bo tak sie nie da zyc i mnie to irytuje.....i zrozumial juz jest si i siankiem dysponujemy oboje!Tobie rowniez zycze powodzenia:tak:
Szczypi nasze mamy przechodza wiek przekwitania(menopauzy)......moja mamcia tez zawsze byla i jest kochana kobieta ale czasem jak jej siadzie to jej mowie ze jej kupie cos na ta dolegliwosc bo mnie do szalu doprowadza:wściekła/y:i wtedy sie uspokaja bo jej wstyd:-p

moj Bubus potrafi jesc przez sen ale jak jest glodny (na zadanie cyce):tak:

wiecie co.........ja tez cos mam gleboko i mie t boli.....D. brat mojego Ł. kupil samochod oczywiscie wzial kredyt......prace ma stala......ale,.,,,,ostatnio dostal wezwanie do WKU bo olal sobie studia(debil ) malo tego.........zjebaly mu sie klocki hamulcowe w tym aucie (nie mowiac ze wogole to syf i ruina bo wogole o niego nie dba)to auto jest ubezpieczone na mojego Ł. bo ma dluzej prawko i ten debil ma nizsze stawki do placenia bo on swiezy kierowca.....i on tym samochodem jezdzi!!!!!:szok::szok:niedosc ze moze zrobic krzywde sobie to kur**wa jeszcze komus!!!i jeszcze poleci duzo z ubezpieczenia Ł. masakra ja mu mowie a nikt w domu nie reaguje nawet rodzice..........to co ja moge:wściekła/y::-(a kredyt to nie wiem kto bedzie splacac jak on pojdzie do woja cchyba ze sie sprzeda samochod ale wiadomo nie jest to latwe a nikomu nie jest latwo bo pieniedzmi sie nie obzera:angry:egoizm jakiego nigdy nie widzialam..........

zobaczcie co dzis rano zamowil mi na allegro moj Ł.=>troche mi sie humor poprawil:sorry2:SUPER BIKINI szydełkowe (347726365) - Aukcje internetowe Allegro (to pierwsze)

Basiu jak ja mamie powiedzialam,ze jej chociaz jakies ziolowe tbleteczki kupie to sie obrazila i zaczela wrzeszczec,ze "Ona przechodzi menopauze bardzo spokojnie.Az sama jest zdziwiona"!!!Coz...sama bylam zdziwiona,ze tak to postrzega...A denerwuje mnie strasznie!Czepia sie nieistotnych szczegolow zamiast sie cieszyc,ze jestem bardzo szczesliwa.Niezmiennie od 3 lat kiedy wstaje i widze mojego ukochanego mezusia to sie usmiecham.Nie klocimy sie,nie krzyczymy na siebie.Kochamy sie i okazujemy to sobie.I musze sie pochwalic,ze dosc czesto dostaje od mezusia kwiaty :tak:Myslalam,ze rodzicom chodzi o to zeby ich dzieci byly szczesliwe...Mnie o to chodzi jak patrze na moj maly skarb :tak:

Dziuba do ciebie skonczylam pisac posta jak moja mamunia zadzwonila i dlatego taka radykalna zmiana nastroju nastapila :-D Ale ja mam tak,ze sie wsciekne,pokrzycze,porycze sie i mi przechodzi...I wlasnie mi przeszlo juz.Ale teraz probuje uswiadomic mamuni pewne rzeczy.Wiec mozliwe,ze zaraz znow bede ryczec :laugh2:

Salik Olisiek dzisiaj też nie ma apetytu
Pogoda jest do dupy, zimno i zaczyna kropić..a a muszę jechać do miasta po dodatki....kupię białe kolczyki i może coś na rękę fajnego
Dzięki za rady laski.włożę jasne rajstopy:tak:

B-Asia bardzo seksowne te bikini i bardzo ładne:tak:

Ja dzisiaj mama lenia i jakoś nie mam natchnieni na wysilanie się w pisaniu i na myślenie więc Dziuba pocieszę Cię tylko, że będzie dobrze tylko musicie porozmawiać szczerze i na spokojnie:-)

reklama
Esti przepraszam-mialam tez pisac o jasnych rajstopach ale zupelnie mnie sciela z nog ta moja rozmowa z mamunia.I absolutnie jasne!!!KONIECZNIE!!!

Mamunia jest fajna kobieta(chociaz chlopa sobie wziela strasznego-menda taka obslizgla i czasem jej umysl truje).Zdecydowanie przegiela dzisiaj.I zajmuje sie sprawami,do ktorych nie powinna sie wtracac.Ale na nia nakrzyczalam i jest nagle zmiana frontu...Nagle jest "przeciez to byla tylko sugestia.Ja sie do niczego nie chce wtracac" :-D Echhh....ta moja munia...Smiac mi sie chce,ze sie tak nagle wycofuje.Chociaz uwazam,ze powinna przeprosic...Ale wystarczy mi to,ze zrozumiala,ze sie myli :tak:

I mialam pisac:Agnie chyba nawet na 20 nie wygladasz :-D Nie pytaja sie ciebie o dowod w sklepie jak chcesz cos kupic np.winko?Pytam bo to znam.Mnie sie to do tej pory zdarza(mam 25lat) i musze przyznac,ze bardzo mnie to cieszy!!

Do góry