salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
co to za miny synku 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

i wtedy sie uspokaja bo jej wstyd

niedosc ze moze zrobic krzywde sobie to kur**wa jeszcze komus!!!i jeszcze poleci duzo z ubezpieczenia Ł. masakra ja mu mowie a nikt w domu nie reaguje nawet rodzice..........to co ja moge
:-(a kredyt to nie wiem kto bedzie splacac jak on pojdzie do woja cchyba ze sie sprzeda samochod ale wiadomo nie jest to latwe a nikomu nie jest latwo bo pieniedzmi sie nie obzera
egoizm jakiego nigdy nie widzialam..........
SUPER BIKINI szydełkowe (347726365) - Aukcje internetowe Allegro (to pierwsze)
Myslalam,ze rodzicom chodzi o to zeby ich dzieci byly szczesliwe...Mnie o to chodzi jak patrze na moj maly skarb 
Ale ja mam tak,ze sie wsciekne,pokrzycze,porycze sie i mi przechodzi...I wlasnie mi przeszlo juz.Ale teraz probuje uswiadomic mamuni pewne rzeczy.Wiec mozliwe,ze zaraz znow bede ryczec 

Echhh....ta moja munia...Smiac mi sie chce,ze sie tak nagle wycofuje.Chociaz uwazam,ze powinna przeprosic...Ale wystarczy mi to,ze zrozumiala,ze sie myli 
Nie pytaja sie ciebie o dowod w sklepie jak chcesz cos kupic np.winko?Pytam bo to znam.Mnie sie to do tej pory zdarza(mam 25lat) i musze przyznac,ze bardzo mnie to cieszy!!