reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Albi nasze dzieci wygladaja jak forumowe blizniaki:tak:
ja malej dalam znow dzisiaj jabluszko ale sie zajadala i jak stwierdzilam ze juz dosc i jadlam to jablko to sie tak straszne upominala i musialam jej dac bo az piszczala ale jak dalam marcewke to wypluwala, nie smakuje jej

Albi nasze dzieci wygladaja jak forumowe blizniaki:tak:
ja malej dalam znow dzisiaj jabluszko ale sie zajadala i jak stwierdzilam ze juz dosc i jadlam to jablko to sie tak straszne upominala i musialam jej dac bo az piszczala ale jak dalam marcewke to wypluwala, nie smakuje jej
Mili gotowane czy surowe dajesz jabłuszko??

Albi takie surowe daje jabluszko tylko zeskrobuje tak zeby nie bylo duzo miazszu tylko wiecej soczku bo boje sie zeby mi sie nie zadlawila. A tak apropo tonaszym mezom chyba sie cos dzisiaj stalo obsypuja nas, Ciebie prezentami a mnie kwiatami:-D

reklama
Esti- sukienka sliczna ale........nie wiem jaka moda teraz w polsce ale ja bym ja troche rozjasnila np jasnym szalem. I lepsze raczej cieliste rajstopki bo bedzie za smutno.Ale faktycznie- ubierz i sie pokaz
bucikow do sukienki nie kupilam ale za to zaszalalam:

Załączniki

• 005.JPG
    005.JPG
    425,7 KB · Wyświetleń: 33
  • 006.JPG
    006.JPG
    385,9 KB · Wyświetleń: 30
  • 007.JPG
    007.JPG
    490,6 KB · Wyświetleń: 31
  • 008.JPG