reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Esti Olis przecudie wyglada w nowej fryzurce.
Dziuba dawaj na forum , wyzalisz sie nam a my Cie pocieszymy, bo dotej pory tylko ja sie zalilam:baffled:
A moj maz dzisiaj kupil mi kwiaty:szok::szok::szok: jestem w szoku bo to tak bez okazji, a on zadko kupowal mi kwiaty bo twierdzil ze szkoda na to kasy bo zaraz zwiedna i wolal mi cos innego kupowac:-D wiec tymbardziej jestem w szoku, pewnie chcial mnie pocieszyc i udalo mu sie, fajnie tak dostawac kwiaty bez okazji, wklejam fotke zeby sie pochwalic:rofl2:https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=74658&stc=1&d=1208461628

Załączniki

• Zdjęcie070.jpg
    Zdjęcie070.jpg
    54 KB · Wyświetleń: 27
Esti fajna sukienka, mozesz smialo smigac:tak:
A ja juz nie moge doczekac sie slubu mojej siostry a bierze go 9 sierpnia i bede swiadkowa ale sie wyszaleje:tak::-D

Mili piękne kwiaty.....:tak:
Pół godziny temu wykąpałam swoje dziecko sama!Zawsze z mężem kąpaliśmy..........zachodzę do pokoju.....Oliś leży na brzuchu w łóżeczku na drugim końcu...smród na cały pokój.................a on się zaśmiewa na całego!:-D:-D:-D:-DPenie na plecach jak leżał to mu przeszkadzała i się przekręcił.A miął spać:happy:
Musiałam go kąpać znowu całego tak się zarobił!:baffled::baffled::baffled:

Esterka dziekuje. Ach ten Olis jest taki slodziutki:tak:
A Natalka dzisiaj tak fajnie piszczala z zachwytu i jej sie to bardzo spodobalo i robila tak przez caly dzien:-D

Odkryła swój głos:-D:-D.Olisiek też tak miał.....aż krzyczał i potem się zaśmiewał i tak w kółko przez kilka dni!
To jest cudowne patrzeć jak nasze dzieci z każdym dniem nabywają nowych umiejętności i mają z tego wielką radochę:tak::-)

Esti kiecka świetna ale lepij by było gdybyś ją założyła i dopiero fotki wrzuciła.....:tak:A Olisiek to niezły agent. My do tej pory mieliśmy tylko jedną taką akcję - Filip zarąbał się p same pachy, nie wiedzieliśmy jak się do tego zabrać hihiii.A apropos włosów. Mi też wypadają na potęgę!!!!W ciąży i jakieś 3 miesiące po był spokój bo brałam cały czas feminatal. Tylko skończyłam te witaminki i się zaczęło. Koszmar!!!!:szok::szok::szok:
A u nas w barku stoi advokat. mężuś mi kupił bo chciało mi sie takiego kremiku. miałam pić jak skoończe karmić a miałam skończyć ze 3 razy już ale tak jakoś mi szkoda. Ale po niedzieli kończe definitywnie bo w naszej sytuacji to nie ma sensu....Więc pewnie pół barku opróżnie.....;-)

Ale po niedzieli kończe definitywnie bo w naszej sytuacji to nie ma sensu.
A dlaczego nie ma sensu?
Mężuś wrócił z pracy i przyniosl szampana!mniam.,,,,,,do zamrażarki schłodzić i bedziem pić
Zrobię foty w sobotę....makijaż, fryz itp, otd.Chyba zrobię sobie "smoky eyes" do tej sukienki..................

reklama
Esti sukienta fajniusia i wiesz co mi sie ogromnie podoba w Olisiu to jego oczeta.:happy: Moj kochany mąż kupił mi dzisiaj 2 pary butów, kolczyki i taki wisiorek z łanciszkiem.
\Mili za pamieci Natka jest bardzo podobna do Dawisia ;-)

Do góry