reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Dziuba ja wożę Zuźkę w P3. Zresztą nie miałam wyjścia.Ona mnie się jakaś taka chuda glizda zrobiła teraz i zwyczajnie nie mieści się już do gondolki po moim chrześniaku.I teraz jak P3 wyjedzie za tydzień(bo mężuś zabiera tam do willi,którą wynajmujemy na majówkę) to i tak będę musiała ze starego wózka wyciągnąć gondolę i jeździć w spacerówce...Chociaż (za radą Albi) owszem-zapytałam pediatry czy mogę :tak: I pani pediatra powiedziała,że skoro rokłada się na płasko to nie ma problemu.

Ja bym się też już z malizną kąpała....gdybym miała wannę :baffled: Ale i tak z przyjemnością się patrzę jak malizna się kąpie bo bardzo to lubi! :-D Taka jest pogodna....To znaczy ona w ogóle jest bardzo pogodna.A jak się już głośno śmiechem zanosi!Aż czasem sama ze śmiechu nie mogę jak tak hihocze głośno :laugh2:

B-Asiu my po PESEL musieliśmy się zgłosić sami osobiście do urzędu...Mówili nam gdzie i kiedy jak byliśmy w USC żeby małą zarejestrować.Czekaliśmy miesiąc.Pediatra nam mówiła,że jak nie ma PESELu do 3 miesiąca to tak jakby formalnie dziecka nie było :szok: Także myślę,że coś nie tak...Może spróbuj gdzieś zadzwonić,zapytać co się dzieje!A jak pojedziesz to weż ze sobą skrócony akt urodzenia dziecka.Oni tam wbijają PESEL.

Dziuba nie rycz biedna...Łatwo mówić.Sama nienawidzę się kłócić i jak się zdenerwuję to zawsze ryczę...

Esti Oliś jest zabójczo przystojny i sama się w nim od dawna podko****ę :tak:

A wszystkie ciuszki dla dzieci,które kupujecie dziewczyny są urocze!Dlatego wybaczcie,że nie chwalę za każdym razem!Ale naprawdę z przyjemnością oglądam!!!!

Pumi ja Zuźkę normalnie na razie woziłam w P3 ale widzę,że ten twój patent na "gondolę" zupełnie jest interesujący...chyba wypróbuję :tak:

Spójrzcie co moja siostra własnie ze mną wyprawia :-D:rofl2::rofl2:

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    71,4 KB · Wyświetleń: 30
  • 2.jpg
    2.jpg
    60 KB · Wyświetleń: 39
  • 3.jpg
    3.jpg
    55,2 KB · Wyświetleń: 26
  • 4.jpg
    4.jpg
    54,9 KB · Wyświetleń: 21
  • 5.jpg
    5.jpg
    56,8 KB · Wyświetleń: 26
o rety, laleczka!!

ja spadam laseczki, idę się kąpać z malą, może to mi poprawi hmor, ze Stasiem moge się kłócić (kretyn!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:), ale moją córcie kocham nad wszystko i ona zawsze będzie na pierwszym miejscu... bym Wam opowiedziala jak właśnie postawilam nasz związek na ostrzu noża, ale nie mam siły na razie, a zresztą Martysia już marudzi, więc idę się z nią popluskać...

buziule, miłego wieczorku

ewa Kubus rewelka a Julcia ma pomysly nie ma co a maly swietnie sie komponuje z lalkami siostry :-)

dziuba ja mialam wczoraj takiego meeeega doła ale jest oki juz, ale jak tlko znajdziesz chwile to nam powiedz o co kaman i bedzie oki.

a teraz mi powiedzcie co moge uzywac zeby wzmocnic wlosy wychodza mi strasznie wrecz garsciami :-( a takie ladne w iazy byly, ja mam bardzo geste wlosy ale wychodza jak bym po jakiejs chemi byla, wiem ze estera sie czyms takim zajmuje :-) wiec prosze o rade aha no i dalej karmie malego jescze.

My na pesl czekaliśmy 3 tygodnie...Wiec bym sie próbowała dowiedzieć co sie dzieje...
Esti A Oliś ........przeuroczy...Chyba pobiłaś rekord z pierwszym wysciem do fryzjera z maleństwem...
Asia czapeczka super, tylko wiesz ja teżkupiłam małemu czapeczke bez klapek na uszka i na drugi dzień pogoniłam do sklepu po drugą - z u szkami.Fifi tak kręci głowką na wszystkie strony ze te uszka maił cały czas na wierzchu...:tak:
Pumi buciki kupione???
Dziuba wiem ze to łatwo powiedzieć ale na pewno pogodzicie się i znów beddzie pięknie.Ja nie znoszę kłócić się z mężusiem no i już długooooooooooooooo nie było kłótni w naszym domku...Zdaje się ze już ponad rok, bo odkąd dowiedzieliśmy się ze bedziemy mieć dzidziusia to na pewno się nie kłociliśmy......i tak do dziś....
Ale jestem szczęśliwa..:-)

reklama
Do góry