reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Szczypi nie zaszkodzi podawac takie mleczko a ze mu smakuje to niech skonczy je. Wiecie gdzie niegdzie czytałam, ze to nawet samo przechodzi po 1-2 tyg.

Dziuba- na specjalna prosbe- wklejam. Mi nie chodzi o ich wyglad ale o to czy sa trwale i czy nie zniszcza za mocno moich naturalnych. Czy zrobilam blad ze wybralam je zamiast akryli?

buziaki dla jubilatów malutkich:-)
agnie, młode dziewczę jesteś:tak: przynajmniej z wyglądu, bo z wypowiedzi to nie zawsze wynika - w pozytywnym znaczeniu oczywiście:-D

Uwielbia te grającą owieczke wkładac sobie do buzi.
Dawidek (476).JPG

Dawidek (486).JPG

heloł laski.
pumi- sliczne parurki
albi- dobrze,że to nic powaznego bo ze zdjecia wygladalo to groznie
latas- witamy. Napisz cos wiecej o sobie
my wrocilismy ze sklepu. Kupilam Boryskowi kilka bodziakow bo kurcze ze wszystkiego wyrósł. Kupiłam tez torbe teromizolacyjna dr brownsa. Chcialalm kupic Aventu ale babka ktora kupowala za mna odradzila mi mowiac ze cena jest wyzsza a nie ma roznicy miedzy nimi. Wiec wybrałam tansza:-)

reklama
ja woze w pliko tylko jak jede gdzies autem bo malo miejsca w bagazniku zjamuje. Ale nie przodem tylko przekaldam bude , ukladam kocyk w srodku zeby glowka byla wyzej i robie z niego gondole. Potem wkleje fote bo mam ja w drugim kompie

Do góry