reklama
G
goscinnie
Gość
Szczypi nie zaszkodzi podawac takie mleczko a ze mu smakuje to niech skonczy je. Wiecie gdzie niegdzie czytałam, ze to nawet samo przechodzi po 1-2 tyg.
G
goscinnie
Gość
G
goscinnie
Gość
Wiecie, ze Dawiś przytył od piątku do dzisiaj 400 gramów. Mniej niż w tydzien, dwa razy wiecej niż max.
heloł laski.
pumi- sliczne parurki
albi- dobrze,że to nic powaznego bo ze zdjecia wygladalo to groznie
latas- witamy. Napisz cos wiecej o sobie
my wrocilismy ze sklepu. Kupilam Boryskowi kilka bodziakow bo kurcze ze wszystkiego wyrósł. Kupiłam tez torbe teromizolacyjna dr brownsa. Chcialalm kupic Aventu ale babka ktora kupowala za mna odradzila mi mowiac ze cena jest wyzsza a nie ma roznicy miedzy nimi. Wiec wybrałam tansza:-)
pumi- sliczne parurki
albi- dobrze,że to nic powaznego bo ze zdjecia wygladalo to groznie
latas- witamy. Napisz cos wiecej o sobie
my wrocilismy ze sklepu. Kupilam Boryskowi kilka bodziakow bo kurcze ze wszystkiego wyrósł. Kupiłam tez torbe teromizolacyjna dr brownsa. Chcialalm kupic Aventu ale babka ktora kupowala za mna odradzila mi mowiac ze cena jest wyzsza a nie ma roznicy miedzy nimi. Wiec wybrałam tansza:-)
reklama
ja woze w pliko tylko jak jede gdzies autem bo malo miejsca w bagazniku zjamuje. Ale nie przodem tylko przekaldam bude , ukladam kocyk w srodku zeby glowka byla wyzej i robie z niego gondole. Potem wkleje fote bo mam ja w drugim kompie