reklama
Sylka wiem slonce ze to Ty chcialas ja pic hehe;-)tylko jak karmisz piersia to prezeciez przechodzi do mleczka i dlatego ja bym sie z h.malinowa powstrzymala a napila sie na przeziebienie np.h.z lipy albo z dzikiej rozy!
Albi od 4 mc itd.oznacza ze jak dziecko zacznie 4 miesiac a po 4mc itd oznacza ze jak skonczy 4 miesiace czyli jak sie zacznie 5 mc rozumiesz???tak mam napisane i wyjasnione w specjalnej ksiazeczce zywienia
kapiecie sie z maluchami -super a ja juz moge z Kubuniem???ale bym miala ubaw
a dlugo sie wtedy kapiecie???
Latas heloo:-)

Albi od 4 mc itd.oznacza ze jak dziecko zacznie 4 miesiac a po 4mc itd oznacza ze jak skonczy 4 miesiace czyli jak sie zacznie 5 mc rozumiesz???tak mam napisane i wyjasnione w specjalnej ksiazeczce zywienia

kapiecie sie z maluchami -super a ja juz moge z Kubuniem???ale bym miala ubaw
a dlugo sie wtedy kapiecie???Latas heloo:-)
my wlasnie wrocilismy od ortopedy z kubusia bioderkami elegancko
mielismy stracha bo strasznie mu sie purkalo i ze zrobi kupke
mam puytanko jak z nr PESEL Waszych Kruszynek???bo my wciaz czekamy juz 7 tyg czekamy i nie ma a wszedzie nas gonia o niego yh......
mielismy stracha bo strasznie mu sie purkalo i ze zrobi kupke
mam puytanko jak z nr PESEL Waszych Kruszynek???bo my wciaz czekamy juz 7 tyg czekamy i nie ma a wszedzie nas gonia o niego yh......
ewa_adu
Fanka BB :)
Asia, mysle ze w wodzie nic mu sie nie stanie. Nasz słodziak juz dawno sie z nami kąpie. A dzis kąpię się z Julcią i Kubusiemdziewczyny bo nie doczytałąm- juz kapiecie sie z maluchami? bo ja ostatnio tez myslałąm o tym zeby Borysa kapac z tatusiem ale zastanawialam sie czy nie powinien siedziec...
e-stera
Fan(ka)
Pumi....jak są dobrze zrobione to powinny się dobrze trzymać
Asia czapka świetna a Borysek śliczny
A to Oliś w nowej fryzurze i z ulubionym kolegą DawisiemDSC01211.JPGDSC01223.JPGDSC01225.JPGDSC01226.JPG
Asia czapka świetna a Borysek śliczny
A to Oliś w nowej fryzurze i z ulubionym kolegą DawisiemDSC01211.JPGDSC01223.JPGDSC01225.JPGDSC01226.JPG
reklama
ewa_adu
Fanka BB :)
hehe..to pewnie już przegoni Kubusia! a szli równiutko od urodzenia do tej poryWiecie, ze Dawiś przytył od piątku do dzisiaj 400 gramów. .

Wiecie co mój Kuba lubi?
Związałam róg pieluszki tetrowej na mały supełek i to jego najlepsza zabawka. Tarmosi ją po dziąsłach zamiast paluszków i nie ma problemu z utrzymaniem w rączce.