reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

oto czapka jaka kupiłam Boryskowi :

Załączniki

• DSC00365.JPG
    DSC00365.JPG
    109,4 KB · Wyświetleń: 30
reklama
pumi, super, wklej, będę czekać :laugh2:

Albi, slicznie raZEM wyglądacie z Dawisiem, ja dziś idę w Twoje ślady i kąpię się razem z Martynią

dziewczyny bo nie doczytałąm- juz kapiecie sie z maluchami? bo ja ostatnio tez myslałąm o tym zeby Borysa kapac z tatusiem ale zastanawialam sie czy nie powinien siedziec...

Sylka wiem slonce ze to Ty chcialas ja pic hehe;-)tylko jak karmisz piersia to prezeciez przechodzi do mleczka i dlatego ja bym sie z h.malinowa powstrzymala a napila sie na przeziebienie np.h.z lipy albo z dzikiej rozy!:tak:
Albi od 4 mc itd.oznacza ze jak dziecko zacznie 4 miesiac a po 4mc itd oznacza ze jak skonczy 4 miesiace czyli jak sie zacznie 5 mc rozumiesz???tak mam napisane i wyjasnione w specjalnej ksiazeczce zywienia :tak:
kapiecie sie z maluchami -super a ja juz moge z Kubuniem???ale bym miala ubaw:-Da dlugo sie wtedy kapiecie???
Latas heloo:-)

my wlasnie wrocilismy od ortopedy z kubusia bioderkami elegancko :tak:mielismy stracha bo strasznie mu sie purkalo i ze zrobi kupke:laugh2:mam puytanko jak z nr PESEL Waszych Kruszynek???bo my wciaz czekamy juz 7 tyg czekamy i nie ma a wszedzie nas gonia o niego yh......:wściekła/y:

pod glowka ukladam kocyk zeby nozki nie byly wyzej i gondolka jak sie patrzy:tak:

Załączniki

• Picture 368.jpg
    Picture 368.jpg
    81,9 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Wiecie, ze Dawiś przytył od piątku do dzisiaj 400 gramów. .
hehe..to pewnie już przegoni Kubusia! a szli równiutko od urodzenia do tej pory :-D:-D

Wiecie co mój Kuba lubi?
Związałam róg pieluszki tetrowej na mały supełek i to jego najlepsza zabawka. Tarmosi ją po dziąsłach zamiast paluszków i nie ma problemu z utrzymaniem w rączce. :rofl2:

Do góry