Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anja masakra jest w naszym kraju przykro mi ze Twoja corcia nie doczekala sie dziadziusia........to straszne jakie czasem rzeczy ludzi spotykaja i nie wiadomo czym sobie na to zasluzyliAlbo strasznie mlody!!!!!!!!!:-(
ja nie dalam ani centa lapowki a trafialam na fantastycznych, pomocnych lekarzy i ANIOLY pielegniarki, ktorych nie zapomne d konca zycia
nikt mnie nie odeslal do domu chociaz prosilam o CUD, nie mgli go odratowac ale dali probowali i to kilka razy;-) wiec slowa zlego na temat pielegniarek nigdy nie powiem, nie maja lekarst, pieluch, nawet czasami waty ale za poswiecenie i swoja prace PODZIWIAM;-)i to za 1200 miesiecznie, najciezza praca na swiecie!

lekarz fakt cud ale pielegniary??sama musialam wszytsko robic nawet probki moczu wlewac do pojemnika w lodowce u nich gdzie maja inne probki pacjentow a moim zdaniem nie powinnam miec tam wstepu i grzebania a jakbym sie pomylila????albo cos zbila???jeszcze zasrana oddzialowa wyganiala mnie na spacer jak przyszedl do mnie Ł twierdzac ze przy dziecku moze byc jeden rodzic......ja ja wysmialam i powiedzialam ze sie 2 doby nie widzielismy ze ja i dziecko za nim tesknimy i tez musimy pare spraw obgadac i ze nigdzie nie ide!!a poza tym ja jestem jako jedno z moim dzieckiem bo je karmie i nie bedzie zostawial kuby na pastwe losu zeby mnie szukac szwedajaca sie po korytarzach kliniki po to abym przyszla nakarmic synka!!!!!!!debilka
a tyle zupy im zostawalo i innego jedzenia bo dzieci nie zjadaly i widzialam ze to wszytsko szlo do smieci........nie mogly dac talerz zupy????
znieczulica totalna
ja wiem o czym mowisz bo moj Ł jak ja karmie Kubusia przynosi i daje mu wytaminki i robi nam sniadanko do lozeczka:-)codziennie:-)tylko ja chlebka nie pieke