reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ehh, właśnie wrócilysmy ze spacerku, miałam przerwe na uczelni, tzn mam do teraz, zaraz wracam i wrócę dopiero o 19, mala zostaje z moja mamą, tak bardzo nie chce się z nią rozstawać, ale to tylko raz w tygodniu więc da się wytrzymać :)
buziaczki

reklama
jeny, wiecie co, moja mała dziś ósmy dzień bez kupy!! :szok::szok::szok: a wczoraj rano dałam jej czopka i nic, dziś mama mówi ze dała jej połowę następnego, bo to już chya nie jest normalne zeby tyle czasu się nie wypróżniala!! :szok::szok::szok:

czesc dziewczyny.u mnie piekna pogoda ale ja niestety niepojde na spacer ,bo jestem tak slaba ze niepotrafie ustac na nogach .myslalam ze po porodzie moj @ bedzie wygladal inaczej ,ale niestety jest jeszcze gorzej niz przed.:-p:-p:-pdo tego moj d. wroci dopiero po 19.00 wiec od 3.30 rano do 19.00 jestem sama a kamil marudzi bo go strasznie swedza dziasla:-p
dziuba 8 dni to dlugo .:szok:
my naszczepienie drugie idziemy 27 maja

ehh, właśnie zrobila 8-dniową kupkę, rzecz jasna od razu ją wykąpałam bo chusteczek nawilż. by mi zabrakło!! ale całe szczęście obyło sie bez przebierania, więc o tyle dobrze, ale dwa czopki i 8 dni?? :szok::szok:
Kasiu współczuję @, ja miała bezbolesny okres, ale trwał 7dni, szok!! zawsze było 4-5dni max!! :szok::szok: a zapomnialam Ci powiedzieć, super że się zdecydowałaś na tego pieska, jest naprawdę uroczy!!

Dziuba o rany........a czesto dawalas Martysi czopki??moze sie przyzwyczaila i teraz ma trudnosci zeby sie samej wyproznic:dry:karmisz cycem to proponuje zjesc duzo buraczkow na obiadek:tak:u mnie dziala -jem czesto i Kubus wyproznia mi sie codziennie lub z max poslizgiem 2 dni:tak:polecam jeszcze masaz brzuszka -posmaruj rece oliwka i posmaruj delikatnie w jedna strone najlepiej wg wskazowek zegara cala dlonia lub paluszkami rob malutkie koleczka od lewej(Twojej) do prawej i w jedna strone zawsze -to wazne lub jeszcze delikatnie paluszkami od lewej Twojej do prawej poziomo jakby stonoga szla ;-)w ten sposob pobudzisz jej perystaltyke jelit ja czesto Kubusia masuje i naprawde nie mam problemu i nie mialam nawet z kolka!!!:tak:
Katarzynko ja nie pamietam czy karmisz cycem jak nie to kup sobie VEGANTALGIN H jest to lek rozkurczajacy (Chlorowodorek hioscyny)a przy okazji p-bolowy;-)tylko musisz z nim uwazac bo hioscyna powoduje sennosc ,i nie mozna prowadzic pojazdow itp...ale dziala naprawde szybko i skutecznie chyba ze cos zlejszego to tylko No-Spa a po niej nic Ci nie bedzie ale na mocne bole polecam tabletki powyzej;-)
na spacerku cudownie!!!teraz wyslalam troche dziadka bo ja musze nas spakowac :sorry2:

przerazacie mnie ja niby mialam jakies plamienie jak okres trwal 7 dni....ale nic mnie nie bolalo-tez mialam zawsze jazde wigole nie do zycia bylam a mama mi powiedziala ze jak urodze dziecko to przestanie hm chyba dobra bajke mi puscila :-(ludze sie jednak ze mnie nie bedzie bolec....:zawstydzona/y:

A ja nie mialam jeszcze okresu:-(:-(Cos mnie od czasu do czasu pobolewa ale nic nie polecialo...
Dzis ide do gina, ale w ciazy to ja nie jestem- chyba:zawstydzona/y:

my tez po spacerku ale krotkim- 2,5 h. Maly marudzil wiec wzielam go do domku. Obiad sie robi, maly zasnal przy cycusiu....Czekamy tylko na K i jade do doktorka
Cos ostatnio Borysek krotko spi w dzien ale to sie absolutnie nie przeklada na sen nocny

reklama
Basiu obiecuję że b ędę jesć dużo buraków!!
nie daję jej często czopki, tylko jak ju z jest koniecznośc, ale u niej tak 4-5dni bez kupki to norma, ja daję jej wtedy wode pzegotowaną albo herbatke do picia i czasem poamga a czasem sama z siebie zrobi kupke

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry