czesc Dziewczynki
przepraszam, ze mnie tak dlugo nie bylo, ale jakos tak wyszlo. w sobote wesele w niedziele poprawiny, wczoraj wykonczona i w dodatku w pracy a dzis u lekarza i w koncu L4

witam nowe kolezanki;-) Pumi gratuluje jutrzejszej rocznicy... zakupki rewelacja , ja dzis dostalam od kolezanki pierwsze ciuszki- skarpeteczki i body, pokazalam Mamui i wy6nudzilam, zeby pokazala mi co juz kupila,pare spioszkow , ogrodniczki czerwone itp... mam szalona i Kochana Mamusie:-) Pumi ja tak jajk Ty ostatmnio tez mialam zachcianke na oplatki.. ale szybko minela;-)
Bassienkaw i Jooaaa1 macie super brzuszki, musze w koncu powgrywac zdjecia, zebyscie zobacyzly moj;-)
Myszoraka co tam u Ciebie?? mam nadzieje, ze juz coraz lepiej, odpoczywaj jak najwicej, a co do piwa ja tez sobie czasem na malucha pozwalalam, bo pifo uwielbiam, rzadko sie zdarzylo, ze dopijalam do konca, a teraz to wogole zle sie czuje po piir, wiec nie pije, chcoc mi sie bardzo chce!!!!!! dzis bylama na wizycie i lekarza mi powiedzial, ze jestem za drobna, zeby pic malucha, wiec mam pozwolenia czasami na pol szklanki

ale poki co odstawiam.... Justie25 ciesze sie, ze wypoczynke sie udal

Pandorax teraz tylko sie uczyc zostalo:-) ale masz jeszcze mnostwo czasu.....
Asia S wspolczuje Ci bardzo wymiotow, ja mialam raz i dziekuje...... nawet nie potrafie sobie wyobrazic siebie na Twoim miejscu, wiec 3maj sie mocno....
Anija78 ojej bidulo.... uwazaj na siebie.... trafila Cie najgorsza jak dla mnie choroba z wirusowych, o dzidzie sie nie martw, bo Jej nic nie bedzie, wiem, ze na taki wirus pomaga podgrzana iw wygazowana pepsi....
Esti23 co do akryli to zapyta poprostu lekarza, szkarlatyna- raczej nie powinno Cie dopasc to chorobsko, super ze wiecje jesz, ja tez:-) ale poki co nic nie przytylam i zaczyna mnie to martwic

co do wozka to bardzo mi sie pdodoba, ale ja niecierpie tych kolek

tez bede mieszkac na parterze a jak wiemy to bardzo wygodne;-) a co do meza to masz super, moj D obiecal mi 3 tyg temu, ze umyje okna, teraz mu dopuszczam, bo zaczynamy od 20 remont- a ja dalej nic nie wybralam....