reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja słyszałam o innym przypadku, mojej przyjaciółki brzuszek w 9miesiącu był mniejszy niz Mili ma teraz.Jej dziecko ułzyło się jakos dziwnie i bardzo uciskało jej na kregosłup,pod koniec ciązy to bardzo zgarbiona chodziła, a bóle to miała takie, że nawet do kibelka nie dala rady dojść, chodziła na czworka bidula jedna:-(:szok:.To ja już wolę ogromny brzusio ale żeby mnie nigdzie nie uciskał.A Twoja szwagierka będzie miała chłopca czy dziewczynkę?:rofl2:

reklama
mnie dzis brzusio boli-znowu mam ataki glodu i wyczyscilam lodowke z zapasow.pewnie brzusio boli bo dzidzia rosnie i wola jesc. dzis ogladalam taki film o drugim trymastrze i lekarz sie wypowiadal ze wiazadla beda sie rozciagac chyba do 24 tyg z tego co pamietam i bedzie tak wlasnie pobolewac.
wlasnie zrobilam sobie pop corn z maslem i sola. ciekawe czy mojej dzidzi zasmakuje bo jeszcze jej pop cornem nie karmilam

czesc Dziewczynki
przepraszam, ze mnie tak dlugo nie bylo, ale jakos tak wyszlo. w sobote wesele w niedziele poprawiny, wczoraj wykonczona i w dodatku w pracy a dzis u lekarza i w koncu L4:-D witam nowe kolezanki;-) Pumi gratuluje jutrzejszej rocznicy... zakupki rewelacja , ja dzis dostalam od kolezanki pierwsze ciuszki- skarpeteczki i body, pokazalam Mamui i wy6nudzilam, zeby pokazala mi co juz kupila,pare spioszkow , ogrodniczki czerwone itp... mam szalona i Kochana Mamusie:-) Pumi ja tak jajk Ty ostatmnio tez mialam zachcianke na oplatki.. ale szybko minela;-)
Bassienkaw i Jooaaa1 macie super brzuszki, musze w koncu powgrywac zdjecia, zebyscie zobacyzly moj;-)
Myszoraka co tam u Ciebie?? mam nadzieje, ze juz coraz lepiej, odpoczywaj jak najwicej, a co do piwa ja tez sobie czasem na malucha pozwalalam, bo pifo uwielbiam, rzadko sie zdarzylo, ze dopijalam do konca, a teraz to wogole zle sie czuje po piir, wiec nie pije, chcoc mi sie bardzo chce!!!!!! dzis bylama na wizycie i lekarza mi powiedzial, ze jestem za drobna, zeby pic malucha, wiec mam pozwolenia czasami na pol szklanki:tak: ale poki co odstawiam.... Justie25 ciesze sie, ze wypoczynke sie udal:rofl2:
Pandorax teraz tylko sie uczyc zostalo:-) ale masz jeszcze mnostwo czasu.....
Asia S wspolczuje Ci bardzo wymiotow, ja mialam raz i dziekuje...... nawet nie potrafie sobie wyobrazic siebie na Twoim miejscu, wiec 3maj sie mocno....
Anija78 ojej bidulo.... uwazaj na siebie.... trafila Cie najgorsza jak dla mnie choroba z wirusowych, o dzidzie sie nie martw, bo Jej nic nie bedzie, wiem, ze na taki wirus pomaga podgrzana iw wygazowana pepsi....
Esti23 co do akryli to zapyta poprostu lekarza, szkarlatyna- raczej nie powinno Cie dopasc to chorobsko, super ze wiecje jesz, ja tez:-) ale poki co nic nie przytylam i zaczyna mnie to martwic:zawstydzona/y:co do wozka to bardzo mi sie pdodoba, ale ja niecierpie tych kolek:nerd: tez bede mieszkac na parterze a jak wiemy to bardzo wygodne;-) a co do meza to masz super, moj D obiecal mi 3 tyg temu, ze umyje okna, teraz mu dopuszczam, bo zaczynamy od 20 remont- a ja dalej nic nie wybralam....

a co do mojeje dzisiejszej wizyty u gina, to wyszlam bardzo wkurzona, bo nie sprawdzil pulsu dziecka- a ponoc najlepszy gin w miescie i nie tylko:confused2:

dal mi L4:-) i zacztynam od jutra uzywac zycia jako przyszla Mamusia:-)

Pumi nie martw sie brzusiem, dzis gin powiedzial mi, ze to bola jakies sciegna i rzeczywiscie jak mnie badal to dotknal tam czy to stamtad dochodzi bol ... one sie naciagaja, ja mam straszne zaparcia... po 4 , 5 dni potrafie nie chodzic do ubikacji...
jak zadzwonilam do szefowej, ze mnie dzis nie bedzie( a pracuje w panstwowce) to mi powiedziala, ze maja tyle roboty itp- a wiem, ze dzis nic nie ma, wiec jej aluzjei docinki olalam... bo dam sobie reke uciac, ze nic nie bylo bo dopiero jest 7...:-D
zamiast mi powiedziec, ze zyczy szybkiego powortu do zdrowia to ona powiedziala: niech pani wroci jak najszybcej... do pracy- hahaha akurat leje na nia hhihihihihi

a co do małych brzuszkow, to wiem, ze to jest niebezpieczne dla dzidzi.
kolezanka miala malutki brzuszek, a dzidzia rosla i nie mialaa miejsa c w brzucszku, wiec jak sie urodzila to musiala z taka specjalna przez pare miesiecy poduszko spac, zeby nusze miala normalnie jak dziei, a pupke miala jakos poziomo a nie normalnie.. tzn kreske na pupci....
ja tez jestem zdania, ze najlepiej jak si ma duzy brzuszek...
dobranoc Kochane slodkich snow dla was i Waszych maluszkow
buziaki-

reklama
Dzidzia nie przesadzaj, po takiej nieobecności powinnaś poemat napisać ;-) Rozumiem, że masz juz wakacje do porodu :-D pewnie olej ta babe, rozumiem jakbyś pracowała u prywaciarza to mogłabyś sie przejmować, a tak to raczej nie ma czym. Na pewno masz bardziej pewną prcę niz ja :-)
Pumi wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszego swięta :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry