reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziekuje wszystkim za zyczonka!
dzidzia- powiesc napisalas! ale sie ciesze bo ja uwielbiam czytac wasze posty.
znoffffu wszystkie poszly spac-ahh ta roznica czasu
005.gif

dobrze ze masz urlop- wreszcie sie wyspisz i wyleniu****esz!!!! no i oczywiscie bedziesz czesciej na bb.

co do zaparc to ja tez mam potworne-kilka dni nic i nagle taki bol brzusia i zastanawiam sie czy to przedbiegi porodu czy co? tak boli uffff-ale sie nacierpimy dla tych naszych kruszynek

dopiero co zjadlam torbe pop cornu a tu juz ssa w zoladku. co 30 minut napad glodu. wstawilam na te okolicznosc parowke
xx_obiadek.gif

a moj szwagier uwielbia amerykanska pizze i pewnie co drugi dzien bedzie pysznosci do domu zamawial a ja bede patrzec i
542.gif
bo mi nie wolno na te polipy jesc : ((((

Hej, dzień dobry :-D
Oj jaki mam dobry humorek- i biada jak mi go ktos spieprzy....
Pumi wszystkiego najlepszego z okazji Waszego wspólnegoświeta. Za rok, na kolejną rocznice już Wasza rodzinka będzie większa.
Dzidzia Ty rzeczywiście piszesz poematy :-D
Bardzo dobrze, pisz jak najwięcej, rano jak przychodze to pracy to raczej nie cierpie na nadmiar pracy wię poświęcam się czytaniu.
Co do brzuszków...moja kumpela miała w dziewiatym miesiącu tak malutki ten brzusio, że nikt nawet nie zauważył jej ciąży. A jak urodziła to kazdy myślał, że bawi dziecko innej koleżanki. A dzidzius urodził się ważąc prawie 3 kilo.
Ja na pewno będę wyglądała jak czołg. Juz mam brzuch duży i na dodatek jem za czterech.
Miłego dnia życze

witam, troche jesszcze zasmarkana, ale zyje:-Dwyspalam sie wczoraj nie ma co.
Juz nie moge spac na brzuszku,melonik mi przeszkadza ale sie ciesze,ze dzidzia ma duzo miejsca to fikania koziolkow:happy:
I oczywiscie jak przed kazda wizyta u gina zaczybam schizowac, ze aby napewno z dzidzia wszystko OK

Pumi - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!!:-)
Anja - znam Twój ból... Ja idę do lekarza w piątek i mam obsesję, że skoro nie czuję ruchów dziecka to pewnie coś jest nie tak... Mój małżonek nie rozumie po co te wizyty tak często, a mój gin na każdej przez chwilkę podgląda dzidzię na usg - i to jest moment na który ja czekam jak głupia i który mogłabym przeżywać codziennie:-)
Jak widzę brykające Maleństwo i mocno bijące serduszko to jestem przez jakiś czas spokojna...

Helou, ja ciągle jeszcze odreagowuję to roczne pisanie pracy, więc unikam kompa, ale staram się Was przynajmniej poczytać. No i czasem się odezwać, żebyście o mnie nie zapomniały;-)
Współczuję Anja tej grypy, też kiedyś to przechodziłam i nie miałam siły doczołgac się z kibelka do łóżka:-(
Pumi, gratulacje!!!:rofl2::-) mnie też trochę brzuszek pobolewa, odczuwam to jako skórcze, albo jakby mnie dzidzia szczypała. Ale tak ma być, bo się tam wszystko rozciąga, byle z nie zbyt wielką częstotliwością.

czesc

Pumi wszystkiego naj z okazji rocznicy Ja mam 17:-)

dziś znowu mnie chwyciło na kibelek:wściekła/y: dobrze ze tylko pastraszyło

o wielkość brzucha się nie martwie Wczoraj oglądałam zdjęcia jak wyglądałam w 4msc z Pitkiem i był zdecydowanie mniejszy a wtedy byłam z 4kg na plusie :rofl2:
Najgorzej że często się budzę na brzuchu:wściekła/y:

reklama
Anja-czekam na wiadomosc na priva
ja mam za soba nieprzespana noc. u nas dopiero po 5 rano ale cala noc nie spalam. zal mi mojej dzidzi bo z nerwow mam skurcze zoladka. a co ten stres wywolalo?
wczoraj na lotnisku szwagier oswiadczyl ze jak moi rodzice pojada w pazdzierniku to on przylatuje i zostaje do kwietnia-jak to uslyszalam to tak jakby mnie ktos mlotkiem walnal w glowe-poczulam sie jak pijana i jeszcze mi nie przeszlo. oczywiscie ukradkiem zagadalam mojego meza ze chyba sobie zdaje sprawe, ze jego brat nie bedzie z nami mieszkal bo ja nie mam apartamentu 5 pokojowego na manhatanie tylko dwupokojowe mieszkanie na queensie? no i awantura. ludzie czy mi sie w glowie pomieszalo czy to swiat wariuje???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry