reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Aga o to miejsce chodzilo mi o dom -jako jedno miejsce a nie kilka hehehe;)jesli chodzi o wlosy ponoc preparaty z rzepa mozna stosowac u kobiet karmiacych.

Aga w niektorych preparatach nie ma cynku jak jest na bazie ziol- skrzypu polnego lub dodatkowo z pokrzywa.....poszukam ale nie wydaje mi sie zeby bylu przeciwwskazania .........
Esti myslalam ze o inny film chodzi....brzmi ciekawie szkoda tylko ze nie mam czasu ogladac:dry:
Dziuba gitowo ze az lamiesz piorka zeby napisac tego mgr'a :-poby tak dalej!!!zrob jutro jakies foty.....ja chce na plaze /............:rofl2:
Dziuba wygralas>>???????:sorry2:pamietaj o kolezankach z BB:-p
Esti dzieki........mysle ze sie skusze bo az oczy bola od mojej bladosci:-Djutro szczepienie i jedziemy do glogowa takze dobrej nocki!!!

Esti dzięki za podpowiedź..Zrobiłam w średniej blaszce .....Wyszło pyszneeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale zakalec....:crazy::szok:. JA normalnie nie umiem piec takich ciast, to jest takie jak w falach dunaju czy w zebrze... I te zawasze mi wychodzą zakalce......Wiem ze to głupio brzmi ale ja taka dziwna jestem..Ogólnie to bardziej lubię piec niż jesć i z tego co mówią inni to piekę dosyuć dobbre ciasta....Ale nigdy takie co napisałam wyżej....No porażka....Ale nie ma co, w smaku superrrrrrrr....Mój mężuś zakalce moje też lubi hihihiiiihi
A ja dzisiaj byłam na solarium..Fajnie tak się chwilke odprężyć...Ale i tak cały czac myślałam o synusiu.....Taki już chyba teraz nasz urok....Nic innego nie mam w głowie ...No prawie nic..;-);-);-)

Piszecie o biszkoptach itp..My musimy jeszcze trocheeeeeeeeeee poczekać z tym a i tak nasz mały alergik nie bedzie tolerował..dzisaj na wieczór takie plamy mu na buzi i rączkach wyskoczyły ze hej...:-(Przestałam mu dawać marcheweczke zeby sprawdzić czy to aby nie przez nią...no i wyszło...Prawdopodobnie to z powietrza, teraz prawie kazde drzewo kwitnie..Wiec oprócz alergii pokarmowej bedziemy mieć pewnie i tą z powietrza....szok normalnie....:szok::szok::szok:

Agnieszka nie ma to jak na swoim wiec 3mam kciuki za Was jak najmocniej zeby sie udalo:tak: niewiadomo jak bardzo byli by tescie kochani to tylko na krotka mete potem sie wszystko piepszy wiem cos o tym wiec 3mam za wszystkie dziewczynki kciuki ktore chca sie wyprowadzac:tak:
Dzis dowiedzialam sie ze remoncik troszke sie przedluzy ale to nic wytrzymalam to to i wytrzymam do konca.
A ja dzis bylam z Natka u ortopedy i mnie opiepszyl ze pozno do niego przyszlam bo powinnam byc conajmniej miesiac wczesniej a ja mu tlumacze ze lekarz pediatra powiedzial ze koniec kwietnia poczatek maja zeby isc a polozna to nawet mowila zeby w czerwcu przyjsc:wściekła/y: to juz wogole by mnie zjebal:wściekła/y: no i okazalo sie ze prawe kolanko niestyka tak podloza jak lewe i musze ja przez miesiac pieluszkowac 24 godziny na dobe i cwiczyc nozke przy kazdym przewijaniu:-( jestem wsciekla na pediare i chyba go zmienie juz powinnam wtedy zmienic jak przy szczepieniu posluchal sie tesciowej a nie mnie:wściekła/y::crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry