katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
Basiu ja mialam problemy z @ od pierwszego @ i tak sie ciaglo do samej ciazy .non stop lezalam od 13 roku zycia na ginekologii .potem mialam trudnosci z zajsciem w ciaze i wogole .jamialm takie bolesci za kazdym razem i przez caly @ ze musialam codziennie byc na pogotowiu po zastrzyk albo mdlalam z bolu..wszyscy mi tlumaczyli ze jak zaczne wspolzyc to sie to zmieni ,i kedy zaczelam wcale sie nic niezmienilo potem mi mowili ze jak urodze dziecko to sie zmieni i jak sie okazuje tez sie niezmienilo ,chyba ze to tylko pierwszy @ po porodzie tak wyglada.a potem moze bedzie lepiej .Dziuba u mnie @ 7 dniowy to norma niezdazylo sie zebym miala mniej dni ale za to czesto mam wiecej dni.przerazacie mnie ja niby mialam jakies plamienie jak okres trwal 7 dni....ale nic mnie nie bolalo-tez mialam zawsze jazde wigole nie do zycia bylam a mama mi powiedziala ze jak urodze dziecko to przestanie hm chyba dobra bajke mi puscila :-(ludze sie jednak ze mnie nie bedzie bolec....![]()
piesek jest cudowny ,grzeczny usluchany i niemam z nim rzadnych problemow .radze sobie z nim i kamilem bez problemu.
Nie to zebym sie stesknila....
Max baaardzo do taty jest podobny :-)
idę 22 maja na szczepienie to się dowiem ile wązy dokładnie. Ale skoro Dawiś ok, to Jakubus też