reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dominice tez sie poca rece i nie jest za cieplo ubrana ani nie wsadzala ich wczesniej do buzki.
a ja mam wieczornego dola- D przewraca oczami z lewej na prawa i z powrotem i nie zatrzymuje wzorku nawet na 3 sekundy. Do lekarza dopiero we czwartek idziemy a ja sobie zaczynam wkrecac ze jest na cos chora po tym ciezkim porodzie : (

Załączniki

• maj 2008 053.jpg
    maj 2008 053.jpg
    152,1 KB · Wyświetleń: 38
  • maj 2008 078.jpg
    maj 2008 078.jpg
    131,3 KB · Wyświetleń: 39
  • maj 2008 047.jpg
    maj 2008 047.jpg
    113,6 KB · Wyświetleń: 36
  • maj 2008 100.jpg
    maj 2008 100.jpg
    153,9 KB · Wyświetleń: 45
reklama
pumi, na pewno Dominiczka zdrowiutka jak rybcia!! skoro już raz przebyła tak ciężką drogę na ten świat to jej wystarczy chorób!! może ma niedobór witaminy jakiejś i dlatego tak robi... spokojnie, na pewno wszystko bęzie dobrze i skończy się tylko na strachu!! trzymam kciuki Kochana :*
a my dziś idziemy na plażę a tu pełno chmur, cholera :wściekła/y::wściekła/y: nici z opalania... pumi, jak Wam zazdroszczę, że możesz już Małą wozić w krótkim rękawku i bez czapeczki...!! no i jak tak patrzę na ten wózeczek to jestem już na 100% pewna że taki kupimy!!

Basiu, obiecuję że zrobię zdjęcia z plaży, tylko żeby się nie rozpadalo bo chyba uduszę tą pogodę!! specjalnie dziś się umówiłam z kuzynką bo ma wolne w pracy jeden dzień, to jak cały tydzień ciepł było i słonko to dziś akurat musiało sie spieprzyć...
a toto lotek... szkoda gadać...

pumi, kurcze martwię się o Twoją Dominisię, ale wierzę, że będzie wszystko dobrze. Innej opcji sobie nawet nei wyobrażam. Super pogodę macie, tak cieplusio. U nas też słoneczko, więc wybywamy też na spacerek długiiiii....
To mój słodziak wczoraj

Załączniki

• IMG_2397aaaa.JPG
    IMG_2397aaaa.JPG
    123 KB · Wyświetleń: 25
  • IMG_2378.JPG
    IMG_2378.JPG
    69,3 KB · Wyświetleń: 22
  • IMG_2400a.JPG
    IMG_2400a.JPG
    60,2 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_2372.JPG
    IMG_2372.JPG
    65,7 KB · Wyświetleń: 22
dzień dobry :-) oto moje lózeczku po urzadzeniu wczorajszym :-) tzn nie moje tylko Wika.
1 i 2- moskitiera
3- posciel nowa :-)
4- ten misiu siedzial w kaciku łożka :rofl2:

a teraz doczytam to co jeszcze wczoraj napisałyście.

salik patrzę na Wiktora i mi zimno..hihihi....:-D własnie piję gorącą herbatkę...
ubierasz go w same body na noc?
właśnie jak ubieracie dzieciaczki po domku? Mój Jakub zawsze body długi rękaw i spodenki. A na noc body w długi i spiochy.

moj Wiktor by tak nie umiał spac spi tylko w bodach i pod kocykiem, bo my czasem mamy w pokoju prawie 26 stopni i jemu jest za gorąco !!! i sie budzi w nocy a jak ma chlodnop to spi bez przerwy cala nocke. i on tak lubi a w dzien ma body z dlugim i rajstopki albo spodenki i skarpetki.

reklama
Oliwier śpi w nocy w samym pajacu a w dzień nakladam mu body z dlugim rękawem i skarpetki, a jak sie bawi na podłodze to jeszcze spodenki.mieszkam na parterze i ciągnie od piwnicy

Ja bez czapeczki też bym nie wyszła z nim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry