reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Albi masz racje weszłam na forum i tam tez piszą że dopiero od 9-10 miesiąca bo mają gluten.A wcześniej to można chrupki kukurydziane (ok.6-7 miesiąca)

reklama
Esterka dziekuje, jak zwykle masz racje, nie bede jej wiecej zmuszac jak bedzie juz bardzo glodna to pewnie sama zje dobrze ze chociaz pije, a kleik daje jej na noc a dzis kupilam zupke jarzynowa i jutro jej na obiad dam i zobacze czy bedzie chciala i tez tak pomyslalam ze to moze prez zabki bo wpycha do buzi wszystko nawet dzisiaj sukienke mietosila ale juz zmuszac jej nie bede moze jej przejdzie, moj maz tez byl nie jadkiem, teraz ma 186 cm wzrostu i wazy 60 kilo ale to jego juz chyba taka uroda a normalnie je teraz duzo a nic po nim nie widac i sie smieje ze coreczka calkowicie sie w tatusia wdala:-D

Ania moj kamil je tyle co twoja cora z tym ze co 4 godziny i od 18.00 do 6.00 rano juz nieje.ubranka tez nosi takie duze.jak ide z nim na badanie lub na szczepionke czy wogole gdzies to mi mowia ze wyglada na dziecko polroczne. wazy 8,5 kg i ma 74 cm .pytalam doktorki czy on niezaszybko tyje to powiedziala ze jest dlugi i ma dobra wage. takze spokojnie .jego tez absolutnie nieda sie oszukac niczym .nawet marchewka go niewzrusza zje a oswojej porze wola o butle.a tak lapczywie je ze szkoda gadac i trzyma obowiazkowo butle zebym czasem mu niezabrala. takze na sumo moga isc razem

pam, ale czy w tej nowej diecie nie mówią że właśnie gluten w małych ilościach należy dawać wcześniej niż w starej wersji? bo wtedy rzadziej uczula? czy może to czymś innym było... bo juz jestem zmęczona
katarzyna, ania, ja też dopisuję Tobiego do grupy sumo:-D

czesc kobitki, u nas zapowiada sie piekny dzionek ;-)
a co do dreszczy posolarium :-) to tak czasem mam jak sie za bardzo nagrzeje, nic mnie nie piecze nie boli tylko czasem dreszcze przechodza :-) a dzisiaj juz super oplenizna, wlasnie gotuje sobie na sniadanie szparagi potem kilka brzuszkow i na spacer po deserku małego.

dziewczyny nie zostawiajcie mnie, moje dziecko też należy do grupy wielkoludów, więc jest nas już trochę :laugh2::laugh2:
mili, 60kg?????????? :szok: :szok: ja mam 164cm wzrostu i do niedawna też tyle ważyłam, a teraz zaledwie 3kilo mniej... :wściekła/y::wściekła/y: trzeba chudnąć żeby sie w kiecę zmieścić... wciąż nie mogę znaleźć jej w necie, więc wklejam podobną, ale moja będzie tylko w wersji długiej, nie ma tylu koronek na górze, ma niski stan więc falbanki zaczynają się od bioder no i jest troszke szersza...

46586873en5.png

witam wszystkie forumowiczki:-).ale mnie dzisiaj zaskoczylyscie ,niema nadrukowanej nawet calej strony :szok:.zawsze czytala,czytalam i konca nie bylo a tu dzis niespodzianka .wybylyscie z dmkow czy spicie jeszcze??:-Du nas dzis znowu swieci pieknie sloneczko wiec czekam do 10.00 zeby kamil zjadl i de na spacer -dlugi spacer wczoraj bylo tak cieplo ze w krotkim rekawie chodzilam i bylo mi i tak goraco .moglo by ak juz zostac . milego dnia zycze .do wieczorka .pa

reklama
Do góry