reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czekaj Esti to Oli nie distaje juz mleka bo nie kumam czaczy:sorry2:
Albi jak to pluje:-p:-pale fajnie hehe chcialabym to zobaczyc:laugh2:mojemu synkowi to taki wodospadzik wiecznie wisi z buzki pieknej - normalnie Niagara:laugh2::rofl2:

reklama
ja daje Zosi jabuszko, marchewkę, zupkę jarzynową i takie tam rózne deserki z bobovity. na początku też pluła, ale teraz mała cwaniarka juz buzke otwiera i macha rączkami jak widzi mnie z miseczką. muszę sie przyznac ze nawet od czasu do czasu robie jej zwykła kaszkę manna na mleku zwyklym od krowy i nic jej nie jest. wiem ze do 3 roku nie powinnam jej dawac nic robionego na mleku krowim, ale spróbowac trzeba.
raz namet moja teściowa:szok: dala jej rosołku i na drugi dzień Zosia dostała mi biegunki, myslalam ze ja udusze:baffled:, oczywiscie tesciowa, bo za moje dziecko bym zycie oddala

A mój JAkubek dostał dziś po raz pierwszy dynię z ziemniaczkiem z hippa. Ale sie zajadał, smakowało mu bardzo. Dałam mu 1/3 słoiczka bo na pierwszy raz się bałam więcej. Po tym zjadł całego cyca. To było ok godz 17 . I od tamtej pory ciągle śpi. O 20 zjadł cycusia przez sen, bo już "węszył" noskiem, I dziś cały wieczorek miałam wolny !!

Patrzę na focie i się robię sentymentalna
Jakubuś jak miał 3 tyg i dziś :happy:

Załączniki

• P1000308.JPG
    P1000308.JPG
    86,7 KB · Wyświetleń: 27
  • P1000441.JPG
    P1000441.JPG
    69,9 KB · Wyświetleń: 23
tez uzywam tej kaszki, doaje ja tylko raz na noc i tylko jedną miarkę od mleka :)
Ostatnio pediatra tez kazał wprowadzić mi gluten w diete i tez poszukuje takiej kaszki! kleik ryżowy zauwazyłam ze straszne zatwardzenie po nim.Dziiś dałam marchewke z ryżem to nie za bardzo mu smakowało ale jeszcze strasznie pluje.
DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM CIOCIOM ZA ŻYCZENIA I PRZESYŁAMY CAŁUSKI :*

dziś w nocy mój Kwiatuszek jedzie z babcią na turnusik rehabilitacyjny. Nie ma jej zaledwie kilka godzin a mi już jej brakuje. Przyzwyczaiłam się że ciągle jest ze mną. Będzie ciężko
icon_cry.gif
Ostatnio była na turnusie z tatusiem, to inaczej się czułam. NIe wiem tak jakoś mniej się bałam. Chce mi się ryczec kurde. My tu z Kubusiem miło spędzamy sobie czas a ją zmuszeni byliśmy wysłac z babcią
icon_mad.gif
Strasznie będę za nią tęsknic. NIech będzie ten wieczny hałas w domu, niech będzie płacz, śmiech, wstawanie po nocach, ale NIECH BĘDZIE .....
icon_rolleyes.gif

Odpukac po tygodniu juz nie pluje jedzenim mały tylko młuci i połyka.
Basia mowie ci jak daje tą śliną tylko to nie jest takie plucie plu plu tylko takie frrrrrrbrrr po prostu sie pokładamy.

Ewunia tylko, ze wiesz, ze to dla dobra małej. Sama mowiłas, ze taki turnus daje Julci bardzo dużo. Ja cie doskonale rozumiem jak mozna za dzieckiem tęsknic.
Kubuś jest cudowny, mowie ci jakbym go dopadła to wytarmosiła :rofl2: i pierdzioszki zrobiła na brzuchu. Moj je uwielbia tak sie smieje.

Mój też uwielbia albi. Ostatnio roszkę się marudny zrobił ale to rozśmiesza go do łez. MA mega gilgotki :D
Wiem, że dla dobra Juleczki, ale tak pusto bez niej, tak cicho....:szok:

reklama
Do góry