reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziewczyny nicolka pol godz temu zrobila kupke:-) wkkkoooonnncuuu:laugh2: ale tak jak dziuba kiedys pisala - od razu trzeba bylo ja myc:szok: :szok: :szok: a smierdzialo:baffled: a tak sie cieszyla jak robila:laugh2::laugh2::-D:rofl2: a ja razem z nia:)):rofl2:

Ciekawe czy No-Spe możesz?Mnie pomaga termofor z ciepłą wodą:tak::tak:
Asia odpukać na razie Oli zdrowy
Nauczył się robić pieska....wywala język na wierzch i macha łapkami i sapie jak zmęczony piesek:-D:-D:-D:-DA i gadał dzisiaj "ma ma ma":laugh2::laugh2:

Natalka tez dzisiaj marudna , tylko na rece i na rece nawet w lozeczku nie zasnela tylko na moich rekach, a chata az sie prosi sprzatanie , mam dosc nawet chwili dla siebie nie mam tylko po nocach gdy juz spi, nadodatek z mezem sie poklucilam , obrucil sie dupa i poszedl spac, glupek:wściekła/y::crazy:

Mili nie martw się mój też całe popołudnie marudził. Byli dziadkowie więc go nosili a potem nie mogłam dać z nim rady.Teraz nareszcie zasnął i mam chwilę dla siebie.

STA410603.JPG Witam mam na imie Justyna i w styczniu 2008 zostałam mamusia po raz drugi a oto moj malenki skarbus ma na imie Laryska DSC01232.JPG

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry