Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczyny nicolka pol godz temu zrobila kupke:-) wkkkoooonnncuuu ale tak jak dziuba kiedys pisala - od razu trzeba bylo ja myc a smierdzialo a tak sie cieszyla jak robila a ja razem z nia)
Ciekawe czy No-Spe możesz?Mnie pomaga termofor z ciepłą wodą
Asia odpukać na razie Oli zdrowy
Nauczył się robić pieska....wywala język na wierzch i macha łapkami i sapie jak zmęczony piesekA i gadał dzisiaj "ma ma ma"
Natalka tez dzisiaj marudna , tylko na rece i na rece nawet w lozeczku nie zasnela tylko na moich rekach, a chata az sie prosi sprzatanie , mam dosc nawet chwili dla siebie nie mam tylko po nocach gdy juz spi, nadodatek z mezem sie poklucilam , obrucil sie dupa i poszedl spac, glupek
Mili nie martw się mój też całe popołudnie marudził. Byli dziadkowie więc go nosili a potem nie mogłam dać z nim rady.Teraz nareszcie zasnął i mam chwilę dla siebie.