reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witamy JustynaDM, ale masz sliczniutkie dzieciaczki ,prześłodkie:)
Z pewnością Cie przygarniemy, mam nadzieje ze troche nam dasz dobrych rad jako podwójna mamuśka:)
Kacperek wykompany ,najedzony i spacznie spi... mmm też ide juz spać. A dzis kupiłam mu do twarzy z musteli krem nawilzający do twarzy i widze ze ładniutka mu sie robi ta twarzyczka, a jak ładnie pachnie mmmmm ślicznie!

[Natalka tez dzisiaj marudna , tylko na rece i na rece nawet w lozeczku nie zasnela tylko na moich rekach

no to Mili i inne mamuski-dolaczamy sie do listy marud - D tez sama nie wie czego chce?:no:
A ja znoffu jej ciuszki kupilam dzis:baffled:

Załączniki

• 007.JPG
    007.JPG
    72,7 KB · Wyświetleń: 42
  • 008.JPG
    008.JPG
    59,9 KB · Wyświetleń: 35
  • 010.JPG
    010.JPG
    77,4 KB · Wyświetleń: 32
  • 011.JPG
    011.JPG
    71,1 KB · Wyświetleń: 27
Esti to naprawde z ta oliwa z oliwek ???
Pumi mialysmy krzyczyec na ciebie, wiec krzycze : OSZALAŁAS CZY CO ??!!!!!!

Witam nowe mamusie, macie wiecej doswiadzczenia wic mam nadzieje ze nam pomozecie i podpowiecie co i jak.

Ja jestem nie do zycia, kurde Wiktor wstał o 00:20 i h.j wie o co mu chodzilo! po raz pierwszy wstal w nocy i tak plakal (masakra), dalam mu pic, nie chcial, polozylam go na siebie to zasypia a jak odkladalam do lozeczka to znowy ryk wrrr... i tak chyba 3 razy, wkoncu sie wkurw.... i poszlam zrobic mleko zjadl pol butli polozylam go na siebie odczekalam polozylam do lozeczka, cos tam jeszcze probowal marudzic, ale zasnol, jak Jacek wstawal o 4 do roboty to byl nietomny a maly zrobil pobudke po raz 2 wrrrrrrrrrr....... wzielam go do siebie do lozka dalam smoka i trzymajac mnie za palec zasnol. I kto mi powie o co mu chodzilo co ??? i do tej pory spi a zawsze o 7 jest karmienie mleko juz czeka a on spi. ehhhh.... jak sie tak w nocy obudzil i nie chcial spac w lozeczku to odrazu o tobie dziuba pomyślalam i o Martynce.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry