dzidzia214
Styczniowe mamy'08
u nas zupka o tym przepisie nazywa sie Kapusniak;-)
nie powiem, ze nie zjadlabym, ale za to dzis moja Najukochanasza mamusia wedle moich zachcianek zrobila mi fasolke po bretonsku....
dobranoc Kochane
nie powiem, ze nie zjadlabym, ale za to dzis moja Najukochanasza mamusia wedle moich zachcianek zrobila mi fasolke po bretonsku....
dobranoc Kochane

. Mama mnie uspokaja ze to normalne, ale mi coś "tam" nie pasuje... Cały czas o tym myśle i zastanawiam się czy to nie szkodzi mojej dzidzi. 
Pumi jestem tego samego zdania lepiej zapobiegać niż leczyć.... ;-) Co do tych kłuć to nie są to ciągłe kłucia ale nachodzą napadami jak już się zaczną to trwaja ok 15 min, potem spokój na jakiś czas. Byłam w szpitalu 2 miesiące temu bo miałam ciągnięcia, lekarze stwierdzili ze moja ciąża jest zagrożona :-( od tego czasu jestem przewrażliwiona na wszystkie bóle, kłucia itp. Doszło do tego ze kopnięcie dzidzi zastanawia mnie czy to jednak kopnięcie czy delikatniejszy skurcz. Zobacze jak jutro bedę sie czuła jak poczuje coś niepokojącego wsiadam w auto i jade na izbe przyjęć... Pewnie znowu mnie zatrzymją ale to w końcu dla dobra mojej dzidzi. :-) Ehh... Panikara jestem jak to mój Tomek mówi.
:-) ja też jestem pierwszy raz w ciązy i forum mi bardzo pomaga.Można sie wygadać i porsdzić.