reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Albi to Dawis to kawal chlopa a ja jestem od Ciebie tylko 3 cm wyzsza takie male smerfetki jestesmy:laugh2:a to Ty pisalas ze lekarka Wam mowila ze mu sie wyzynaja 2 zanki na raz tak jak Kamilkowi Katarzynki??? hm i on tak lagodnie to przechodzi - pozazdroscic;-)daj spokoj w dzisiejszych czasach to mam wrazenie ze wszytsko i wszyscy sa zmutowani:szok:a strach.....ja napisalam ze podalabym czopka bo na mojego to dziala:tak:i sa od 1 dnia zycia a syropki od 3 a on dopiero co skonczyl ....kazda mamcia robi wedlug uznania i wlasnej intuicji:tak:najwazniejsze ze chcemy dobrze dla naszych malenstwa .....znow czytala na wp ze zakatowano 3.5 rocznego chlopca a dziewczynka zaginela:-(my sie to psioczymy o leki zeby ulzyc maluszkom a oni katuja dzieci jak tak mozna.....

reklama
ja niemoge o czyms takim czytac ani oglądac, jak mozna to proszę nie piszmy o katowaniu dzieci ja to za mocno przeżywam i mam naprawde doła przez kilka dni. ja uwazam, ze takich ludzi powinno sie karac w taki sposów jak oni skatowali dzieci.

Ewcia dziekuje:happy:wiecie co z tym mierzeniem to masakra mi napisali ze Kubus sie urodzil 52 dlugi czy to mozliwe zeby w ciazu miesiaca urosl 10 cm?????:szok:teraz wystopowal do 64-65..

Basiu to ze mu teraz wychodzą i nie marudzi, niestety nie znaczy, ze zacznie. Lekarki to 2 powiedziały, ze jeszcze przed nami to dopoki nie wyjdą. Czasem jest tak, ze je strasznie boli jak tylko ząbki są przy skorce i juz niby prawie wyszły a czasem boli ich jak diabli tak jak w przypadku Kamila.

Albi mi to sie zawsze plakac chce :-(bo chociz jestem czasem zla na Bubusia mego ale nie bylabym zdolna zrobic krzywdy zadnej istocie zywej!!!!!!!!

masakra ile to sie czlowiek musi wycieprpoiec i to takie maluszki a pozniej je stracic ....co za los:baffled:a swoja droga szkoda ze sie z zebami nie rodzi czlowiek chociaz mlecznymi:laugh2:juz widze to karminie cycem :-pAlbi oby tak dalej spokojnie to przechodzil:tak:

ja niemoge o czyms takim czytac ani oglądac, jak mozna to proszę nie piszmy o katowaniu dzieci ja to za mocno przeżywam i mam naprawde doła przez kilka dni. ja uwazam, ze takich ludzi powinno sie karac w taki sposów jak oni skatowali dzieci.

Tak samo mam i tak samo uważam...co tam więzienie dla takich osób..............niech pocierpią tak jak biedne dzieici

reklama

Załączniki

• IMG_2304.JPG
    IMG_2304.JPG
    43,6 KB · Wyświetleń: 28

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry