reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dalam mu viburcol bo to mam w domu .niebede czekac do wieczora az przyjdzie D. i patrzec jak sie biedulek meczy .a jak D. wroci itak pojde do apteki kupic ten syrop .w razie czego bede miec w domu.narazie sie uspokoil ale niewiem na jak dlugo. tzn uspokoil sie z placzem ale siada i kladzie sie wkolo

Mi pediatra powiedziała, że skoro karmie piersią, to zamiast kaszki mleczno-ryżowej powinnam młodej dawać Sinlac :eek: Nie kumam dlaczego :-D Przecież nic jej się nie stanie od mleka modyfikowanego ;-)
Albi, faktycznie wg siatki mała waży dobrze, ale przeskoczyła z 90 na 75, właśnie dlatego, że ostatnio mało przybrała...

Ewa to tak jak moj Kubus ma 3 miesiace i wazy 6 kg...a sprawdzalas na siatce centylowej jak to sie ma???
wg tej siatki jak miał 3 mce i waga 6 kg, to był na centylu 25, a teraz 4,5 mca waga 6700 to centyl już 10 :szok:

Załączniki

• m1326945.jpg
    m1326945.jpg
    169 KB · Wyświetleń: 28
reklama
a mnie znowuz lekarka mowi ze kamil za duzo wazy ,za szybko mu sie waga podnosi dlatego kazala mi wprowadzic w wieku 3,5 miesiaca deserki i soczki bo uwaza ze wtedy bedzie zadziej lub mniej jadl i ze mu sie to unormuje .27 ide z nim na szczepienie .az sie boje ile bedzie wazyl. kazala tez niepozwalac -ze wzgledu na wage -mu siadac i ze jak bedzie sie uczyl chodzic to absolutnie niewolno go dawac do chodzika .i tak niemialam takiego zamiaru .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry