reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Sylwia ja nie karmie piersią, mały ma alergie na białko mleka krowiego i dlatego pije Nutramigen, ktory jest tego pozbawiony a to własnie od białka dzieci tyja najbardziej. Ty moze nie jesz miesa ale mały dostaje białko w twoim mleku.

reklama
Albi no kurka nie wiem:no::no:, ale w ubrankach przechodzimy powoli na 74

Basia normalnie mój mężulo nieźle gotuje, nawet czasem wolę, żeby on coś ugotował, bo mnie na przykład to nie wychodzi, ale wczoraj to przesadził hihihihi

ok dzieki dziewczyny juz wiem co zrobic.
Sylka to zobacz co moj wyprawia przed chwilka zrobilam mu zdjecie telefonem bo akurat mialam pod reka . takze jakosc moze byc cienka ale widac .usiadl clkiem
w wozku razem z rozkiem ktory do tej pory go powstrzymywal przed siadaniem

zgadzam sie z Toba albi jak nie pomaga zelik i massowanie!!!napisalam wczesniej ze wszytsko uzaleznia i organiz sie uodparnia dlatego nie nalezy przessadzac i stosowac przewkelke a napisalam tak bo Kasia opisala sytuacje gdzie juz niz nie pomaga.....poza tym lepsza kupka niz obciazanie watroby....

Sylka i najlepszym sie zdarza;-)
Albi co lekarz i farmaceuta to inna opinia;-)grunt zeby Kamilkowi cos w koncu pomoglo bo przeciez nie moze tak duzo plakac:no:Kasiu al e sryciarz :-Dno i jak takie dziecko powstrzymac???:szok:

Ewa.nie przejmuj sie.waży oki.........tak jak napisła.Albi co ja mam powiedzie o wadze Oliśka.....................?
My po ogromnych zakupach-mały był u babci i spacerku......a od godziny leje.
Muszę sie zacząć pakować , bo jutro z samego rana wyjeżdżamy.Oby pogoda nam dopisała.
Oli dzisiaj grzeczniusi,, bo tata w domu i się bawią właśnie....................na mnie dziecko uwagi nie zwraca:baffled:..........
A my na obiedzie byliśmy u teściów..............hihihihi

Albi na razie zaszczepiłam go pierwszą dawką infanrixa 5 w 1 no i żółtaczka, po 2 czerwca 2 dawka:tak:

wysypki nie maił i nawet nie był marudny , gorączki też niet
i nawet nie było sladu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry