Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pamiętam o tym albi... ale to było dosyć dawno, to wtedy nie przybierał, więc OK. Ale teraz? 70 dag przez 1,5 miesiącaEwa pamietasz, ze moj kochany blondynasek miał zapalenie płucek, antybiotyk brał dosc długo i do tego anemia a to wszystko miało wpływ. Ja uważam, ze wygląda bardzo dobrze i wcale tak mało nie waży. Kurcze to co ma Esterka powiedziec, jezeli chodzi o Olisia. Zresztą teraz dzieci nie bedą duzo tyły. Niektóre dzieciaki tyją od 6 miesiąca 40 g tygodniowo i to waga prawidłowa.
Z Dawisiem był zawsze taki samiusi i nawet on go już przegonił
BYł na centylu 25 to i tak słabo a teraz spadł na 10 jeszcze ! Dobra, nie nakręcam się już.. to i tak nieczego nie zmieni ale się martwię, żeby mi znów w jakąś anemię nie popadł...Kasiu ja mialam tak samo z Bubusiem jak Ty z Nikusia bylam wytrwala ale pech a moze i nie chcial ze pojechalam do rodzicow moich na orawie 2 tyg i tam spal we wozku ale grunt ze juz nie przy cycku i nie na rekach!!pozniej coraz mnie go wozilam az sam usypial a teraz go klade do lozeczka i jest si ale w dzien i tak bardziej preferuje wozek;-)jak mi placze to go ponosze na stojaco ,poprzytulam czasem jak minie jakas godz dam jeszcze cycka i go odbijam i odkladam albo lezy sobie ale jest cicho i w miare ciemno....jak widze ze trze oczka i ziewa odkladam go i nie ma problemu3mam i za ciebie kciuki!!!na bank sie uda badz dobrej mysli i zycze wytrwalosci!!!
![]()
moze na serwatke albo tak jak mowisz na białko mleka krowiego ale nie ma na nabiał.to skad ta tarka i czerwone plamy na skórze jak zjadłam jajecznice na masle?
A mój wedlug normy powinien 6400 a ma 4300no właśnie wg normy powinien ok 7,5
wiem bo Jula jak sie urodzila to miala 61 cm...a jak miala 6 tyg to na szczepieniu piguła wpisała ze ma 57 cm...Dawiś ma ok 69 cm. Tylko to takie mierzenie małych dziubasków i tak to tylko mniej wiecej.