reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Aga dzięki:tak:
Anja ale siostra do Ciebie podobna:-)
Weice co?Ja co miesiąc zostawiam w aptece prawie 200zł i co miesiąc wizyta u alergologa 60zł.Ale najważniejsze aby Oli była zdrowy

Mleko uwielbiam w każdej postaci.....dzieciaki po mnie mają "sympatię" do mleka..... ale ja pamiętam jak sie rano budziłam a mama dawała mi kubek ciepłego mleka z masłem ( nie wiem po co to masło), i zawsze wypijałam to ze smakiem, dziś moje dzieciaki uwielbiają mleko ,starsze w każdej postaci typu budyń, płatki na mleku itd a Agunia lubi odpowiednie dla niej, a jajka? moje maluchy cieszą sie jak nie wiem jak rano mają jajecznicę, albo omlet z szynką oczywiście, albo jajko na miękko no w ogóle takie jajeczne mam dzieciaki, te starsze oczywiście

o matko ale sobie moment wybralyscie na gadanie o mleku hehe juz tlumacze........ja od dziecka nie chcialam mleczka ani mamy ani zadnego innego:szok:mama bardzo szybko dala mi zupki deserki i sretki inne :-pw przedszkolu jak dawali mleko albo kawe zbozowa ryczalam i prosilam o herbate :sorry2:najgorsze ze nadal nienawidze mleka chociaz juz troche mi orzeszlo ale kiedys normalnie paw lecial.....a jak poczuje kawe zbozowa to lepiej sie odsunac bo mam odruch momentalny co najsmiessniejsze pochodne mleka sery jogurty maslani itp uwielbiam!!!zupy mleczne wylacznie z kakaem i platkami czekoladowymi:rofl2:nie kumam siebie mi po prostu mleko smierdzi!!!!!!w ciazy mleko pilam moooooze kilka razy...:zawstydzona/y:ale za to nadrabialam nabialem w innej postaci:tak:a z jajek lubie tylko jajecznice ta twardo i miekko to juz nie ale zjem....no i w salatkach warzywnych to tak:happy:

Basia ja mam tak samo mleka nie ruszę za żadne skarby.A z pochodnych to tylko biały i żółty ser i jakieś jogurty.A na widok kożucha na mleku też mam odruch wy.........

Basia ale mleko nie posiada w sobie tyle wapna co jogurt naturalny, puszka szprotek, czy 4 platerki sera, wiec dobrze, ze znowusz nie piłas go tak duzo a zastepowałas innymi produktami mlecznymi. Zresztą nie raz i czytałam i mowiła mi moja dr, ze mleko od krowki raczej nie jest w ciazy wskazane bo moze w przyszłosci uczulac dzieci. Ot taka ciekawostka.

dziekuje Albi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2:bo myslalam ze jakas wyrodna matka jestem ze od samego poczatku nie potrafie sie poswiecic i pic mleka:zawstydzona/y:ale tlumaczylam sobie ze inne ciezarne nalogowe palaczki nie potrafia ograniczyc nie mowiac o rzuceniu szlug....wiec jakos mnie to podnosilo na duchu:sorry2:

reklama
czy tylko ja kocham techno i najbardziej mnie to odpreza?bo inna muza to zara wspomnienia i albo sie wzruszam albo wspominam dobre i zle chwile.....wtedy czuje sie jakas taka dziwna jakby ktos mi jakas hipnoze zafundowal albo niemily sen.......:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry