G
goscinnie
Gość
No ja od kiedy mam nietoleracje Laktozy a to juz 13 lat pije tylko mleko sojowe.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja od kiedy mam nietoleracje Laktozy a to juz 13 lat pije tylko mleko sojowe.
mama bardzo szybko dala mi zupki deserki i sretki inne
w przedszkolu jak dawali mleko albo kawe zbozowa ryczalam i prosilam o herbate
najgorsze ze nadal nienawidze mleka chociaz juz troche mi orzeszlo ale kiedys normalnie paw lecial.....a jak poczuje kawe zbozowa to lepiej sie odsunac bo mam odruch momentalny co najsmiessniejsze pochodne mleka sery jogurty maslani itp uwielbiam!!!zupy mleczne wylacznie z kakaem i platkami czekoladowymi
nie kumam siebie mi po prostu mleko smierdzi!!!!!!w ciazy mleko pilam moooooze kilka razy...
ale za to nadrabialam nabialem w innej postaci
a z jajek lubie tylko jajecznice ta twardo i miekko to juz nie ale zjem....no i w salatkach warzywnych to tak
bo myslalam ze jakas wyrodna matka jestem ze od samego poczatku nie potrafie sie poswiecic i pic mleka
ale tlumaczylam sobie ze inne ciezarne nalogowe palaczki nie potrafia ograniczyc nie mowiac o rzuceniu szlug....wiec jakos mnie to podnosilo na duchu