reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej! Witam wszystkich!
Padam po ciężkim dniu w pracy! Celinka dobrze zniosła dzisiejszy dzień! Nadrobimy wszystko jutro, ale resztę weekendu pracuje.
Dobranoc:-)

reklama
Ewa alez Kubuś jest cudny, no uwielbiam go.
dziękujemy za wyrazy uwielbienia. Twój słodziak też cudny jest. Co do komentarza na nk, zapraszam serdecznie :-DSuper Dawiś z turbanem na głowie wyszedł, no i te focie pod sweterkiem :tak::tak:

a wiecie, ze Dawiś lubi bardziej to co ja dla niego ugotuje niz te jedzonko ze słoika. Na dobranoc dostał 180 ml wody 4 miarki mleczka+3 miarki kleiku. Gesto to jak cholercia była ale zjadł wszystko i poszedł spac.
Kuba tak samo, słoiczki je, a jak ugotowałam wczoraj i dziś pożerał :szok:

Ewa, moja siostra wyglada mlodziutko, ma coreczke, 3.5 letnia.
No ale jak twoj synek bdzie mial 20 lat to ty tez 40, wiec u was w rodzinie takie ronice wieku co 20lat:tak:
U nas co 30!
NIe rozumiem, Anja chyba się pomyliłaś i to nie miał by post do mnie, gdyż ja nic o wieku nie pisałam:tak:
Heh..takiej różnicy o jakiej piszesz u nas nie będzie...:-D

Kubuś po południu dostał temperaturkę, chyba po szczepieniu... Ale nie dużo 37,6. Ale nawet bardzo marudny nie był. Słodko sobie śpi.
Ależ Was ciężko doczytac, no nie nadążam, no...
A gdzie podziewa się Pumi ??

Kupiłam Kubusiowi czapkę H&M
Cyknęłam mu szybko focię przed spaniem

Załączniki

• IMG_2301.JPG
    IMG_2301.JPG
    34,5 KB · Wyświetleń: 21
Dzięki B-asia

Techno to dla moich uszu katorga........................:sorry2:klasyka też..................
Tylko rock:tak::sorry2::blink:

Ja jadam tylko sery żółte, topione i białe sporadycznie.....jogurtów nie lubię....ryb też nie za bardzo.............mięso zjem...ale jak nie ma to nie rozpaczam.Ja mogłabym się żywić tylko owocami i warzywami......słodycze mogą dla mnie nie istnieć

Ja sie żegnam laseczki....nie nadrukujcie za dużo:rofl2:

Wszystkim życzę cudownej pogody, miłego wypoczynku i tym które wyjeżdżają
bezpiecznych powrotów do domku

Do niedzieli
Ppaptki

czyli na butelkach teraz na 2 bo 1 jest od 0-3 miesiąca.

w TT mam już dawno 3 a w avencie dopiero teraz zmieniłam na 3 a do ssania mamy TT który jest od 0-6m
( szczerze mówiąc sama się tym, nawet nie zainteresowałam, tylko robi to za mnie koleżanką która ma synka starszego od mojego o 1 1/2 miesiąca i ona kupuje smoczki i dzielimy sie po połowie:tak:)

mój Kacperek nie lubi soku jabłkowego :szok::-( nawet rozcieńczonym pluł,a podałam mu przed karmieniem więc byłam pewna , że wypije. jak ostanio był strasznie głodny to nawet smektę bez glukozy wypił:szok::szok::szok::laugh2:,
za to słodką marchewkę pokochał:tak::tak:

wyszłam tylko po cytryny, upiekłam ciasto, PYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

no i wykapałam mojego śmieszka a tu tyle nadrukowane:szok::szok::szok:

Basia wiesz ja sie przy tecno fajnie bawiłam na Openerze, jak była 4-5 nad ranem to dobrze pobudzało ale ogolnie, moze to dziwne ale łapie przez ten mjusik doła:baffled:. Ja kocham Coldplay, Placebo, Moby (zaliczany do tecno chociaż uwazam, ze on z tą muzyką to ma niewiele wspolnego) Pudelsów i Maleńczuka, lubie Jonnego Casha (a jak Dawid go lubi to wam mowie), uwielbiam Dido i Sade - to takie na luzik bo te anielskie głosy i moja ulubienica Bjork. Jedyny zespoł z muzyką elektroniczną ktorą wrecz ubustiwam jest Faithless, bo trzeba przyznac, ze wyznaczają nowe standardy.
Ty mi sie kojazysz z delikatną, powabna i romantyczną dziewczyną, ze słowo daje, w życiu bym nie powiedziała, ze lubisz taką muzyke.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry