Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziękujemy za wyrazy uwielbienia. Twój słodziak też cudny jest. Co do komentarza na nk, zapraszam serdecznieEwa alez Kubuś jest cudny, no uwielbiam go.
Super Dawiś z turbanem na głowie wyszedł, no i te focie pod sweterkiem 

Kuba tak samo, słoiczki je, a jak ugotowałam wczoraj i dziś pożerała wiecie, ze Dawiś lubi bardziej to co ja dla niego ugotuje niz te jedzonko ze słoika. Na dobranoc dostał 180 ml wody 4 miarki mleczka+3 miarki kleiku. Gesto to jak cholercia była ale zjadł wszystko i poszedł spac.

NIe rozumiem, Anja chyba się pomyliłaś i to nie miał by post do mnie, gdyż ja nic o wieku nie pisałamEwa, moja siostra wyglada mlodziutko, ma coreczke, 3.5 letnia.
No ale jak twoj synek bdzie mial 20 lat to ty tez 40, wiec u was w rodzinie takie ronice wieku co 20lat
U nas co 30!

klasyka też..................

czyli na butelkach teraz na 2 bo 1 jest od 0-3 miesiąca.
)
:-( nawet rozcieńczonym pluł,a podałam mu przed karmieniem więc byłam pewna , że wypije. jak ostanio był strasznie głodny to nawet smektę bez glukozy wypił

, 

piwko czasem gulnę ale rzadko.....ubustwiam za to colę.... ale cóż..Kuba...cyc...Ewcia szacuneczek z tym mlekiemszkoda ze nie lubie tak mleka jak piwko...

. Ja kocham Coldplay, Placebo, Moby (zaliczany do tecno chociaż uwazam, ze on z tą muzyką to ma niewiele wspolnego) Pudelsów i Maleńczuka, lubie Jonnego Casha (a jak Dawid go lubi to wam mowie), uwielbiam Dido i Sade - to takie na luzik bo te anielskie głosy i moja ulubienica Bjork. Jedyny zespoł z muzyką elektroniczną ktorą wrecz ubustiwam jest Faithless, bo trzeba przyznac, ze wyznaczają nowe standardy.