Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziękujemy za wyrazy uwielbienia. Twój słodziak też cudny jest. Co do komentarza na nk, zapraszam serdecznieEwa alez Kubuś jest cudny, no uwielbiam go.
Super Dawiś z turbanem na głowie wyszedł, no i te focie pod sweterkiem 

Kuba tak samo, słoiczki je, a jak ugotowałam wczoraj i dziś pożerała wiecie, ze Dawiś lubi bardziej to co ja dla niego ugotuje niz te jedzonko ze słoika. Na dobranoc dostał 180 ml wody 4 miarki mleczka+3 miarki kleiku. Gesto to jak cholercia była ale zjadł wszystko i poszedł spac.

NIe rozumiem, Anja chyba się pomyliłaś i to nie miał by post do mnie, gdyż ja nic o wieku nie pisałamEwa, moja siostra wyglada mlodziutko, ma coreczke, 3.5 letnia.
No ale jak twoj synek bdzie mial 20 lat to ty tez 40, wiec u was w rodzinie takie ronice wieku co 20lat
U nas co 30!

klasyka też..................

czyli na butelkach teraz na 2 bo 1 jest od 0-3 miesiąca.
)
:-( nawet rozcieńczonym pluł,a podałam mu przed karmieniem więc byłam pewna , że wypije. jak ostanio był strasznie głodny to nawet smektę bez glukozy wypił

, 

piwko czasem gulnę ale rzadko.....ubustwiam za to colę.... ale cóż..Kuba...cyc...Ewcia szacuneczek z tym mlekiemszkoda ze nie lubie tak mleka jak piwko...

. Ja kocham Coldplay, Placebo, Moby (zaliczany do tecno chociaż uwazam, ze on z tą muzyką to ma niewiele wspolnego) Pudelsów i Maleńczuka, lubie Jonnego Casha (a jak Dawid go lubi to wam mowie), uwielbiam Dido i Sade - to takie na luzik bo te anielskie głosy i moja ulubienica Bjork. Jedyny zespoł z muzyką elektroniczną ktorą wrecz ubustiwam jest Faithless, bo trzeba przyznac, ze wyznaczają nowe standardy.