reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Basia ja juz go tyle razy namawiałam na odczulanie. Niedość, ze ma za darmo i testy i odczulanie, bo ja mam taki abonament w prywatnej klinice przez mojego pracodawce opłacony. Tylko sa problemy z tym odczulaniem, jak sie zacznie to nieprzerwalnie trzeba 3 lata non stop o wyznaczonej godzinie i dniu jak sie pominie to wszystko od poczatku..i tu sie pojawia problem, bo M ma taką prace, ze normlanie nie zawsze sie uda a wiec kurcze bez szans narazie ale ja go wyśle, jak tylko pojdzie na wychowawczy z Dawisiem.
Ania dzieki spojze na te linki i cos pomyslimy. Wiecie on ma alergie od bardzo wczesnego dziecinstwa i w sumie rodzice mogli sie tym zajac duuuzo wczesniej.:dry:

Witam wieczorkiem.Ja jak zwykle tak późno bo po pracy małego trzeba od babci odebrać i zanim wrócę do domu trochę ogarnę ten cały bałagan to się wieczór robi i trzeba małego kąpać.
A teraz maleństwo śpi więc mogę Was doczytać.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KAMILKA OD CIOCI PAM I OSKARKA.

Salik dostalas moze wiadomosc ode mnie na prv?bo neta mi odlaczylo i nie wiem czy dostalas a wlasnie go wysylalam a nie chce Ci 2 razy skrzynki zasmiecac:-pjak nie masz to wysle jeszcze raz;-)
Esti komputerowiec bedzie czy co???a moze haker:-p
Albi no tak to juz jest jak sie pewne rzeczy lekcewazy i ma sie zal do rodzicow:baffled:bo tak jak widzisz w doroslym zyciu juz nie jest tak prosto....to moze niech chociaz sprobuje lek na bazie Loratadyny (nie dzialaja nasennie:tak:)a do nosa otrivin alergy,jak ma dodatkowo odczyny alergiczne to niech pije wapno musujace;-)
Salik normalnie no comment !!!niech lepiej mecz pooglada albo seriale zapewne ciekawsze niz nasze tematy o kupkach itd chociaz moze to dla niektorych interesujace;-)masakra:dry:

zreszta wieceie co jebie mnie to !!! Jak ktos jest walniety to juz nie moja wina nich se czyta, ja nie bde sie z niczym kry !!! To co czuje to pisze !!!
My sie kochaliśmy do ostatniego miesiąca bo potem juz dostałam tej gestozy i nie moglismy z powodu ciśnienia! a potem zaraz tylko jak przestałam krwawic, bo moj J taki gorący chłopak :-) ja tam specjalnie nie mam ochoty po całym dniu z małym ale J ma nawet po cięzkim dniu w pracy.

Aga jezeli obcego"Faceta" interesuje, kiedy dostajemy @ po ciazy, czym karmimy nasze marudy,i jak ciaza , porod, pgulki, zmeczenie wplywaja na nasze zycie sexualne. to kolega nie jest facetem tylko smarkaczem

halo, pozdrawiam Cie smieszny knypku, moze sie wtacisz w dyskusje na temat KUP!:-D

Mnie normalnie zatkało, ze to facet. Rozumiem jakby to babka była ale koles. Moze marzy o goracej wielkiej parowie w dupie stąd to zainteresowanie naszym bb :-D

reklama
no wiec moje malenstwo nie wyczarowalo mi dzis kupencji:dry:Łuki dawal mu dzis jabluszko ze sloiczka gerbere i mu smakowalo nic nie wypluwal pewnie dlatego kupcia gdzies utknela grunt ze nie marudzil ze cos go boli bo mu zalega:tak:
Salik kazdy wie ze Kochasz swojego J ,Wiktusia i cala swoja i jego rodzinke wiec szanujmy sie ludzie i troche prywatnosci!!!Aga nikomu do garnka nie zaglada czyz nie mam racji???????????facet nie rozumie co przezywa laska wracajac do zycia sexualnego po porodzie!!!moze i dobrze bo te istotki to takie wrazliwe a niby takie twarde :-pich nic nie bolalo i nie boli i nie sa pozszywani takze o tym rozmawiamy prosze panie po 30stce.....a nie kto przerobil jakie pozycje z kamasutry:dry:i tylko kobieta kobiete po takim przezyciu zrozumie!!!:angry:a milosc jest ludzka i piekna!!! dlaczego o niej nie mowic?:sorry2:a jest tez podstawa zycia malzenskiego a nie siedzenie przed tv albo czytanie czyis postom na forum:-ptakze zapraszamy do zonki i o nia zadbac oraz dzieciom bajki poczytac!!!!a nie glupotami sie zajmowac i stresowac nam kochana mamusie!!!!no.....skonczylam:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry