reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kamilku najlepszego wszystkiego!!! I duzo usmiechu!I duzo milosci!I mnostwa slonca!I ciekawosci!I swzystkiego,wszystkiego co najlepsze!!!

Hmmm...My uzywamy pieluszek Toujours odkad sie pojawily w Lidlu.Juz od jakiegos czasu(chyba 4 paczka leci).Sa w sredniej cenie-za to w stalej.Kolezanka nam polecila.Jak byli z coreczka na Korsyce to tam wlasnie uzywali tych pieluszek.U nas sie sprawdzaja :tak:

Albi tez nie uzywam ochraniacza na lozeczko.Zupelnie nie zdaje u mnie egzaminu.Jak podniose w nocy leb to musze widziec czy dziecko kwili bo glodne czy kwili bo sie cos przysnilo...:baffled: Zupelnie nie wiem po co te ochraniacze :-) Jak dla mnie bajer zeby ladniej lozeczko wygladalo....A spiworek sie sprawdza.Zwlaszcza ten z ramiaczkami.Bo z takich "tradycyjnych" malizna wypelza i sprawia jej to niewypowiedziana satysfakcje :sorry2:

reklama
Basia oj ja to znam doskonale. Wiem, ze pomaga ale Marek jest tak nieprzytomny, ze zazył Zyrtec na recepte nie ten zwykły i nie pomaga. Kurcze biedak:-(

my polacamy huggisy soft flex z gumka z tylu w biedronce faktycznie jest promocja ze skarpetkami -sa super! i to jest mega paka (plus 50%gratis)koszt 33.99.

Albi niech Marek wybierze sie na odczulanie bo sie zameczy !!!wiem co czuje bo jak tez jestem mega alergikiem;/...............zyrtec zawiera ceteryzyne ona powoduje sennoscc u mnie tez dlatego polecam inne srodki na alergie z Loratadyna .niech poprosi od lekarza recepte np na Claritine-polecam mi pomogla koszt 30 tabl(kuracja na miesiac )30zl

Hellloooo!!! Witam sie juz z Anglii!!!
W Polsce bylo super,ale 2 tygodnie to jednak za malo. A jestem wsciekla jak niewiem,bo jak juz wrocilismy to sie pogoda w Polsce zrobila,a tutaj zimno,deszcz,brrr prawdziwa angielska pogoda. Maksik tez juz zaczal probowac warzywka,pani doktor nam pozwolila,zajada sie ze hohoho.
Podroz super, w ostatniej chwili sie zdecydowalismy na podroz autem i promem,moj synus to prawdziwy podroznik. Za to maz:szok:. Na morzu byl sztorm i biedny rzygal jak kot:-D:-D:-D,teraz przynajmniej mam sie z czego posmiac,jak sobie przypomne jaki byl bezradny,hihihi.
Bede probowala was pomalu doczytac:-)
Wszystkim jubilatom wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!!!!

Basia oj ja to znam doskonale. Wiem, ze pomaga ale Marek jest tak nieprzytomny, ze zazył Zyrtec na recepte nie ten zwykły i nie pomaga. Kurcze biedak:-(

ja uwazam ze alergie maja podklad psychosomatyczny i wiele mozna zmienic dieta, naprawde , jezeli chodzi o alergie to wiem ze akumpunktura pomogla calej rzeszy ludzi;-)
Albi zainteresuj sie tym, mieszkacie w wawie , wie nie musicie dojezdzac, sprobowac( w wawie sa spotkania) nigdy nie zaszkodzi, a noz widelec:blink:

Anna Centrum Zdrowego

reklama
Huggisy Soft-Flex są super
U na dzisiaj tak zimno.a teraz to już w ogóle byliśmy na 20 minutowym spacerku i do domu zwialiskmy tak wieje.......widziałyście jak Oli był ubrany.Ja byłam w krótkim rękawku i żakiecie i zmarzłam i w ucho mi nawiało:baffled::crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry