Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja kupuje Hagiski Premium i Classic 4-9 kg i są super.Ważne pytanie !!!!!!!!!!!! Poradźcie jakie kupić pieluchy ! Pampersy mi ostatnio cholernie przeciekają, a muszę zaraz jechać do sklepu ! Huggies ?????????????????
pozytywnym oczywiście
. Wiało jak w kieleckim ale ogólnie ciepło więc młody był ubrany lżej ode mnie - bodziak, koszulka z krótkim rękawem, cienkie spodenki, skarpetki i czapeczka - i było mu ciepło. Podobało mu się chyba dlatego, że pediatra pozwoliła nam lekko podnieść wózek po pozycji półsiedzącej.
tak uwielbiamy sie kochac nawet o 3 nad ranem jak Ł wroci z pracy a ja kube nakarmilam to zero zmeczenia -lepiej sie spi moze stad ta moja sylwetka sprzed ciazy
nie chce ryzykowac wiec zdecydowalam sie na tabl
.Ł mi pilnuje i nastawia alarm zebym czasem nie zapomniala wziac
nawet nie plakal a zasnal -ale dalej spacxeruje na plasko

a wiesz czemu ??jak ma sie org to wydziela sie serotonina-hormon szczescia i extazy -stad rozluznienie ,odprezenie wyzsze cisnienie-chociaz nie wiem jak tpo jest z migrena ale mowilas ze mialas teraz ostatnio i rok temu