reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ważne pytanie !!!!!!!!!!!! Poradźcie jakie kupić pieluchy ! Pampersy mi ostatnio cholernie przeciekają, a muszę zaraz jechać do sklepu ! Huggies ?????????????????

reklama
KAMILKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I ZEBY MAMA JUZ SIE NIE MUSIAŁA TAK MARTWIĆ O SZCZEBELKI W ŁÓŻECZKU ;-).

Esti ja byłabym zazdrosna ;-)

Kasia jezeli chodzi o twoj problem ze szczebelkami to ja myslłam o tym samym co Szczypi. Wystarczy śpiwotek taki wiekszy np na rozmiar 86. Śpiworki są tak szyte ze dziecko moze tam machac nogami ile wlezie tak jak pod kołdrą tylko tyle ze sie onie odryje i nie uszkodzi sobie nozek o szczebelki. Wiem co mowie, bo ja mam to samo ze swoim. Mam co prawda ochraniacz na całe łóżko ale go nie chce zakładac. Jak ktoraś chce to niech na priv wysle adres to moge jej taki ochraniacz odesłac bo ja go raz zakłądałam i przez tydzien i wiecej ani razu, moze wam sie przyda. To taki żółty w żyraffffki i misie. Wąłsnie mam jeszcze szampon Oilatom moj nie moze uzywac Oilatóm takze chcetnie ktorejs sprezentuje taki szampon. Jest praktycznie nie uzywany.

oj dzien doberek!!ja dopiero teraz i sie wtryniam brzydko bo dopiero Was doczytuje i powiem tylko ze byla dzis u mnie kumpela z ktora mieszkalam jak sie uczylam i jest w 4miesiacu ciazy!!!termin ma na 4grudnia i juz sie nie moge doczekac jak urodzi!poszla po poludniu a od rana latam gotuje sprzatam i wogole i tak nie trafilam do Was:( a na spacerku nie bylam bpo mimo ze cieplo i slonce to straszny wiart i boje sie ze mi go przewieje jak sie spoci chociaz go grubo nie ubieram ale miedzy wiezowcami to pizdzi na maxa ;/

ewa, my ostatnio w Pampersach ale huggiesy też się sprawdzały - tylko te z gumką, DaDa z biedronki są podobne jak huggiesy (od 3 wzwyż mają gumkę z tyłu- trzyma niezłe kupiszcze), tylko happy sa słabe - wszystkie już próbowaliśmy.

Basia, a my byliśmy dzis na regularnym spacerku i Tobi zachowywał się jak za starych dobrych czasów - byłam w szoku:szok: pozytywnym oczywiście:-D. Wiało jak w kieleckim ale ogólnie ciepło więc młody był ubrany lżej ode mnie - bodziak, koszulka z krótkim rękawem, cienkie spodenki, skarpetki i czapeczka - i było mu ciepło. Podobało mu się chyba dlatego, że pediatra pozwoliła nam lekko podnieść wózek po pozycji półsiedzącej.

Kamilkowi zyczymy szybciutkiego i bezbolesnego zabkowania i usmiechu kazdego dnia!!!!!!

jesli chodzi sex to u nas szczerze od poczatku nie bylo problemu tylko czekalismu az mi sie all zagoji i ogolnie dojde do siebie ;-)normalnie wstyd sie przyznac ale my to jak kroliki ...:zawstydzona/y:tak uwielbiamy sie kochac nawet o 3 nad ranem jak Ł wroci z pracy a ja kube nakarmilam to zero zmeczenia -lepiej sie spi moze stad ta moja sylwetka sprzed ciazy :rofl2:nie chce ryzykowac wiec zdecydowalam sie na tabl:tak:.Ł mi pilnuje i nastawia alarm zebym czasem nie zapomniala wziac:-p
Salik masz wiadomosc na prv:-)
Pandi my wczoraj bylismy to jakos wialo mocno ale dalismy rade:happy:nawet nie plakal a zasnal -ale dalej spacxeruje na plasko:nerd:

reklama
Salik jesli chodzi o idchudzanie to ogolnie ponoc nowe generacje tabl.anty powoduja ze sie nie tyje albo chudnie to te starsze generacje i tansze tabl powoduja tycie przez zatrzymywanie wody w organizmie;-)\
Mili oni sa sliczni:-)
Dziuba fantastyczny pomysl tez bym chciala zaadoptowac dzidzie nawet starsza tylko nie wiem co na to luki....:zawstydzona/y:
Albi wspolczuje bo to tak jest jak sie zyje w szybkim tepie i jeszcze ciagle cos -chorobska a tak na marginesie mi na bol glowy czesto kochanie pomaga warto sprobowac !3mam kciuki Kochana!:tak:a wiesz czemu ??jak ma sie org to wydziela sie serotonina-hormon szczescia i extazy -stad rozluznienie ,odprezenie wyzsze cisnienie-chociaz nie wiem jak tpo jest z migrena ale mowilas ze mialas teraz ostatnio i rok temu :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry