• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczynki :)
na poczatku- spoznione zyczonka dla oskarka na 5 miesiaczek i dla nadusi od nicolki i jej mamusi :tak:duzo duzo zdrowka i sloneczka :laugh2::-D

esti mamy nadzieje, ze olis juz dobrze sie czuje :)
pandi super stroj :tak:ja tez szukam ale sie nie moge odwazyc na zaden bo mam rozstepy po bokach:baffled:
szczypawko sliczna sukieneczka, bedziesz slicznie wygladac:happy:
a my dzis probowalismy pierwszy raz dac nicolce pic soczek z butelki,soczek slodki jablkowy ale krzywila sie jakby cytryne jadla:confused: w rezultacie wiecej wyplula niz wypila, ale smiechu bylo co niemiara:tak::-):laugh2::rofl2:nie ma to jak cycus mamusi hi hi;-)

reklama
Esti- zdrowka dla malego.
Sylka- gratuluje- okaz zdrowia z twojego malego:tak:
A u nas 43 stopnie jest obecnie. Bylam w parku rano- coraz wiecej mlodych mam sie ujawnia i nie jestem w stanie zapamietac wszystkich imion mam i ich pociech. Dominuja Wiktorie, Olivie i Julie.
Potem podeszlam na chwile do spozywczaka i doczepila sie jakas stara amerykanska lampucera i zaczela widowisko robic ze na taki gorac z mala wychodze zamiast w domu siedziec. Ojj zebym to ja jedna dzis tylko wyszla, a przeciez w parku bylo duzo mam z malymi dziecmi.
Jak jest zimno to amerykanie pozdrawiaja sie keep warm, a dzis uslyszalam wersje letnia:stay cool:-D

Agnie a gdzie ty sie ostatnio podziewasz. Zawsze bywałas codziennie az nagle znikasz i sie pojawiasz czasem. Ciekawe jak to bedzie jak ja juz od czwartku (19)pojde do pracy, jak czesto bede tu zagladac.

Albi dasz radę a jakie masz godziny pracy??????????????????/
Ja pracuję od 7-15 czasem 16 .Po powrocie wiadomo pranie, sprzątanie no i oczywiście synuś.Ale wieczorkiem zawsze znajduje czas aby do Was wpaść chociaż na chwilkę.

Najslodsze stopeczki jakie widzialam i zabawa z balonikiem. Balonik wiekszy od niej ale ma fun:laugh2:

Załączniki

• 041.JPG
    041.JPG
    96,3 KB · Wyświetleń: 33
  • 040.JPG
    040.JPG
    77,1 KB · Wyświetleń: 49
  • 043.JPG
    043.JPG
    113,2 KB · Wyświetleń: 57
  • 044.JPG
    044.JPG
    101,7 KB · Wyświetleń: 35
reklama
witajcie Kochane,
wakacje pełną parą, wczoraj byliśmy cały dzień na diałce na Kszubach, dziś natomiast załatwiamy jak najwięcej rzeczy związanych ze śłubem, rozwieziemy resztę zaproszeń po rodzinie i zamówimy obrączki, poszukamy fotografa i takie tam...
doczytałam Was sumiennie...
biedny Olisiek, pewnie się wymęczyl przez tą jelitówkę...
pumi, no wiesz, faceci - takie duże dzieci, czasem ma się wrażenie że ma się dwójkę...

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA NATALKI z okazji ukończenia 5.miesiąca!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry