• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Esti, aby tylko to nie byl udar sloneczny, :no::no::no:lepiej jedz jeszce raz do lekarza, moze to nie jelitowka, dobrze ze wode pil:tak:
wiadomo ze szpitala lepiej w taki upal unikac, 3majcie sie kochani, mam nadzije,ze wszystko bedzie oki

reklama
10000000lat dla Nadusi Kochanej damy:-)

Pumi masakra!!!daj facetowi zatesknic czasem to pomaga.....ale masakra-ja jrstrem strasznie zazdrosna i robie awanture i scene bo nie wytrzymuje yh....chodz zadko mnie to spotyka..ale tak to jest jak sie przezylo zdrade ukochanej osoby to pozniej czlowiek wrazliwy moze dlatego czasem przesadzam...:zawstydzona/y:
Esti oz kurde:-(ucaluj Olisia ode mnie!!!
wiecej nie pamietam co mialam odp:baffled:ja od rana kursowalam po miescie i bylam znow u fryca scielam sie tak samo tylko krocej mam tego boba i grzyweczke na boczek a jutro moj tato przyjezdza i z kubuniem i tesciowa jedziemy do glogowa a tesciu z moim lubym dajada w sobote i ogladamy sale i ustalamy date slubu:-)no Kubcio przez te upaly to malo je tylko by pil yh....Ł ma wolne wiec uciekam do niego buzka!!!;-)

bidulek twój Olisiek esti, mam nadzieje, ze już jest lepiej.:tak::tak:
też jestem ciekawa, czy jakiś elektrolity można tak małemu dziecku podawać
a moze to byc w związku z upałami
wczoraj jak wracaliśmy z bioderek to był taki żar , ze myślałam, ze mi sie dziecko ugotuje:wściekła/y:. a jak przyjechaliśmy to od razu usnął i budził sie na jedzenie ale w sumie spał 15 godzin:szok::szok:
nawet go nie wykapałam:no:

my po wizycie.
wszystko okej z Kacperkiem dostaliśmy tylko kilka wizyt instruktażowych, żeby nauczyć się niwelować jego upodobanie, bo żadnych nieprawidłowości nie ma( kręczu szyjnego niet i napięcia miesni nieprawidłowego też niet:tak::tak::-D:-D:-D),
po prostu tak lubi i już:baffled: . zresztą juz w brzuszku mi sie tak ładnie układał na jedna stronę i to może by z tego.

Panie doktorki normalnie piały ;-):-):-)i nie mogły go przestać zachwalać jak sie ładne rozwija , a jaki duży i dobrze zbudowany:happy::tak::-D:-D
waży 8400, wzrost 69, główka 43,5, klata 46:tak::tak::-):-):-):-)
normalnie rośnie jak na drożdżach. jedynie przystopował z wagą . przez miesiąc przybrał 500

Albi możesz mi to jakoś przeliczy. pliiiiiiiiiz ty się znasz:tak::tak::tak:

ale ile się naoglądałam:-(, to normalnie serce mnie do teraz boli :-(:-(jakie dzieci mają upośledzenia, normalnie płakać mi się chciało:-(, nie mogłabym tam pracować jestem zbyt wrażliwa

Już w domciu...
Oli już nie wymiotuje i nie ma biegunki jak na razie...........zjadł juz 2 razy po 50 ml mleczka z marchewką i nie zwrócił.Bylismy u lekarza...nie jest odwodniony i nie jest źle..to jednak jelitówka:-(.Mamy Smectę 3 razy dziennie po 1/3 saszetki, mamy podawać z Hiipa ten specjalny sok marchwiowy.on zawiera potas, sód więc już Gastrolitu nie trzeba

A teraz miałm telefon od teściowej ,że szwagier jest w szpitalu..........tak jelitówka go rozwaliła....a Kamil był u nas w sobotę wieczorem wiec już wiadomo skad podlapal..my zdrowi i rodzina szwagra.synek 3 letni i żona też zdrowi.

reklama
esti, tak mi szkoda Olisia:-( wymęczy się biedak
sylka, dobrze, że Kacperek tak świetnie się rozwija:laugh2:
Tobi dziś wrócił do etapu puszczania bąbelków, ale tak mało spał w ciągu dnia - pewnie z gorąca, że teraz biedaczek nie może zasnąć na wieczorną drzemkę, tylko krzyczy ze zmęczenia:szok:
A ja oddałam strój i kupiłam nowy, można było dobrać wielkość i rodzaj biustonosza i majtek osobno, a gratis dodatkowe majtki, no to mam dwie wersje

Załączniki

• Zdjęcie009.jpg
    Zdjęcie009.jpg
    334,9 KB · Wyświetleń: 40
  • Zdjęcie008.jpg
    Zdjęcie008.jpg
    394,9 KB · Wyświetleń: 36

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry