• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a ja Kacperka w piątek szczepiłam na jelitówke ...
Unas pożary, nawet jeden w lesie sama zauważylam i dzwoniłam po straż pożarną, boże prosze troszkę tego deszczyku, mówili ze w łódzkim burze dzis ,ale gdzie?? kurde suchooooooo i duchota!mały cały czas mi dziś śpi a jak niespi to marudzi.
Rwie czereśnie na zarobek tzn pomagam bratu szkoda żeby tyle czereśni się zmarnowało!!! tylko problem jest z małym bo jak nie śpi to mam koniec rwania a tak to sobie na jakies ładne buciki zarobie:)

reklama
no watek zamnkniety ready,
dzieki za zyczonka, solenizantka spi, a matka sobie moze browar sciagnac:rofl2:

Pandi, widzialam twoje zdjecia, wlasnie probuje pozbierac szczeke z podlogi bo mi spadla i sie potlukla z wrazenia:nerd:

WSZYSTKIEGO NAJSłODSZEGO DLA NADUSI.SAMYCH RADOSNYCH CHWIL W ZYCIU!!!!!!!!!!!!!!!
Esti i jak tam Oliś się czuje?Biedactwo tak się meczy.
Pandi super strój ,a te zdjęcia wow!!!!!!!!!!!!
Anja super że wątek zamknięty już gotowy.

Ostatnia edycja:
też się cieszę z zamknietego wątku - oj, sie będzie działo...:szok::-D
pam, zaszalałam trochę z tym strojem, bo ja raz na dziesięć lat kupuję, a teraz moda taka, żeby góra i dół były inne:happy:

Weszłam........ale żadnego hasla, linka nic nie było.......to chyba każdy może wejść............czy to jest tak ze moderator wie kto ma dostep i można bez żadnego hasla wejsc..........tak automatycznie:confused:

reklama
WSZYSTKIEGO NAJ DLA PRZEŚLICZNEJ NADUSI! :-D ZDROWO ROŚNIJ! :-)
Biedny Oliś, nie dość, że upał nie do wytrzymania, to jeszcze jelitówka :-( Trzymamy kciuki, żeby szybko wrócił do zdrowia!
Ja muszę się pochwalić :-p, że młoda sama kupę zaczęła robić :-D Koniec czopków! Nigdy w życiu bym nie przypuszczała, że będę się z kupy cieszyć :-p
Fajny ten Skoczek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry