• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
pumi kochana nie gniewaj sie ale nie doszukuj sie teraz roznych chorob u Mimisi przeciez jeszcze nie ma 100% diagnozy musisz byc dobrej mysli dla niej :tak:a nie szukac po ksiazkach co tez jeszcze moze miec za chorobe wszystkie sie tu martwimy za ciebie a ty przytulaj i caluj kruszynke podwujnie mocno i wywal te ksiazki czy z kad biezesz te wiadomosci o chorobskach:no:

reklama
Pumi- helena ma racje nie martw się na zapas!
A ja po wczorajszej kłutni z A... dostałam nowy telefon- bez okazji, czy coś się za tym prezentem kryje? pożyjemy zobaczymy.
Deszcz, o jak fajnie że on wkońcu jest, odrazu inne powietrze.
Dzisiaj dzięki mojej koleżance wybrałam sie do fryzjera i porobiłam fale:) terraz czuje sie wkońcu dobrze...

A ja się czuję, jakby mi ktoś w łeb czymś ciężkim przyłożył... Mąż tak samo, spać nam się chce jak cholera :S
Mimisia jest śliczną dziewczynką i wygląda normalnie, nie ma żadnego Downa! Tak jak dziewczyny mówią - wiele cech naszego wyglądu jest uwarunkowane genetycznie, więc nie ma po co się przedwcześnie martwić, ja jestem dobrej myśli i przesyłamy z Dusią mnóstwo buziaków dla Platynki!

:-)dziewczyny czy ja mogę siedo was przyłączyć???
moja córeczka urodziła sie również w styczniu, i nie chwale ale od 3 tygodni śpi całą noc, wcześniej też spała tylko że najpierw budziła się dwa razy do picia, potem raz, a teraz wcale:-D

reklama
Hejka Natka- witaj i opowiadaj o sobie
Dziuba- kase najlepiej trzymaj w skarpecie:-D:-D:-D
Pumi- nie czytaj tych bzdur w necie. Dobrze wiesz, że pisza tu madre rzezcy ale i jest tez mnostwo głupot!!!!Nie doszukuj sie chorób tylko skup sie teraz na Mimisi. Ale i tak Cie rozumiem...
Własnie, co u Basi..ale tez co u Naniny???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry